MAVEX Skin Comfort roku krēms, 75 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MAVEX Skin Comfort roku krēms, 75 ml

MAVEX SA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Aizsargājošs roku krēms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Viss Alpine Rose samtainais maigums un šī brīnišķīgā zieda neparastās atjaunojošās, mitrinošās un pretstresa īpašības nu ir apvienotas šajā izcilajā krēmā.

Pateicoties patīkamajai tekstūrai un ļoti maigajam aromātam, tas piedāvā neparastu maņu pieredzi.

Tam ir bagātīga konsistence un tajā pašā laikā šis krēms ātri uzsūcas, roku āda tiek mitrināta un neplaisā.

Labsajūtas koncentrāts, kas ievērojami palielina ādas mitrināšanu un saglabā to augstu 24 stundas. (Efektivitāte pierādīta dermatoloģiskajā klīniskajā pētījumā.)

Tas baro un aizsargā no jebkādas ārējās agresijas (vēja, aukstuma, UV stariem) un palīdz nostiprināt hidrolipīdu barjeru.

product
1164332 MAVEX Skin Comfort roku krēms, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/23/ed/244d3f8e7bf9c98795321ff58469.png OutOfStock 23.57 EUR 39.29 <p>Viss Alpine Rose samtainais maigums un šī brīnišķīgā zieda neparastās atjaunojošās, mitrinošās un pretstresa īpašības nu ir apvienotas šajā izcilajā krēmā.</p> <p>Pateicoties patīkamajai tekstūrai un ļoti maigajam aromātam, tas piedāvā neparastu maņu pieredzi.</p> <p>Tam ir bagātīga konsistence un tajā pašā laikā šis krēms ātri uzsūcas, roku āda tiek mitrināta un neplaisā.</p> <p>Labsajūtas koncentrāts, kas ievērojami palielina ādas mitrināšanu un saglabā to augstu 24 stundas. (Efektivitāte pierādīta dermatoloģiskajā klīniskajā pētījumā.)</p> <p>Tas baro un aizsargā no jebkādas ārējās agresijas (vēja, aukstuma, UV stariem) un palīdz nostiprināt hidrolipīdu barjeru.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Roku kopšana