MAVEX Intensive Skin Detox sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MAVEX Intensive Skin Detox sejas krēms, 50 ml

MAVEX SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
46.97 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Detoksikējošs, mitrinošs, attīrošs krēms, kas izveidots ar sabalansētu augu izcelsmes un tehnoloģiski aktīvo sastāvdaļu maisījumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Detoksikējošs, mitrinošs, attīrošs krēms, kas izveidots ar sabalansētu augu izcelsmes un tehnoloģiski aktīvo sastāvdaļu maisījumu.
Izgatavots no īpaši aktivētās ogles, kas darbojas sinerģijā ar dadzis, lavandas, pienenes, ceļmallapas, kukurūzas magoņu, artišoku un rožu ekstraktiem, augiem, kam raksturīga sebumu regulējoša, nomierinoša, mīkstinoša iedarbība, tīra hialuronskābe ar superekmoistriku. Pretpiesārņojuma efekts, Rhatany saknes ekstrakts, kas aizsargā pret kairinājumu un brīvajiem radikāļiem, un pantenols kombinācijā ar alantoīnu, kas veicina elastību un aizsargā ādu. Tas satur arī hohobas eļļu un piena dadžu eļļu.

Skin Detox Cream attīra sejas ādu no netīrumiem un liekā sebuma, pasargājot to no apkārtējās vides piesārņojuma.
Palīdz uzturēt pareizu mitrināšanu, stimulējot šūnu darbību un piešķirot ādai gludu, tvirtu un mirdzošu izskatu. Ar acīmredzamu fillera liftinga efektu, grumbas izskatās vairāk izstieptas un mazāk pamanāmas, padarot seju tvirtāku un atslābāku.

Piemērots visiem ādas tipiem, īpaši toksīnus saturošai ādai, blāvai, nedzīvai un dehidrētai ādai.

product
1164365 MAVEX Intensive Skin Detox sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/48/ac/a511214f4ff5eaec7fd04545c2ea.png InStock 46.97 EUR 78.29 <p>Detoksikējošs, mitrinošs, attīrošs krēms, kas izveidots ar sabalansētu augu izcelsmes un tehnoloģiski aktīvo sastāvdaļu maisījumu.<br />Izgatavots no īpaši aktivētās ogles, kas darbojas sinerģijā ar dadzis, lavandas, pienenes, ceļmallapas, kukurūzas magoņu, artišoku un rožu ekstraktiem, augiem, kam raksturīga sebumu regulējoša, nomierinoša, mīkstinoša iedarbība, tīra hialuronskābe ar superekmoistriku. Pretpiesārņojuma efekts, Rhatany saknes ekstrakts, kas aizsargā pret kairinājumu un brīvajiem radikāļiem, un pantenols kombinācijā ar alantoīnu, kas veicina elastību un aizsargā ādu. Tas satur arī hohobas eļļu un piena dadžu eļļu.</p> <p>Skin Detox Cream attīra sejas ādu no netīrumiem un liekā sebuma, pasargājot to no apkārtējās vides piesārņojuma.<br />Palīdz uzturēt pareizu mitrināšanu, stimulējot šūnu darbību un piešķirot ādai gludu, tvirtu un mirdzošu izskatu. Ar acīmredzamu fillera liftinga efektu, grumbas izskatās vairāk izstieptas un mazāk pamanāmas, padarot seju tvirtāku un atslābāku.</p> <p>Piemērots visiem ādas tipiem, īpaši toksīnus saturošai ādai, blāvai, nedzīvai un dehidrētai ādai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi