MAVEX Daily Care krēms kājām, 100 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MAVEX Daily Care krēms kājām, 100 ml

MAVEX SA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Mitrinošs, barojošs un aizsargājošs krēms, kas izveidots ar sinerģisku augu ekstraktu fitokompleksu no garšaugiem un ārstniecības augiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Krēms ar eikalipta un lavandas ēteriskajām eļļām, E vitamīnu, urīnvielu un mīkstinošiem augu lipīdiem.
Tas ir īpaši noderīgs dehidrētu un saplaisājušu pēdu ikdienas kopšanai.
Tas veido mīkstu un noturīgu plēvi, kas efektīvi aptver un aizsargā pēdu, saglabājot ādu maigu un elastīgu.

Ar atsvaidzinošu un relaksējošu efektu tas sniedz tūlītēju un patīkamu atvieglojuma un labsajūtu, sniedzot kājām brīnišķīgu maiguma sajūtu pieskaroties.
Daily Care Cream ir kosmētikas līdzeklis, kas sastāv no 94% dabīgām sastāvdaļām. Tam ir mīksta un maiga tekstūra, tas ir ļoti viegli iemasējams un ātri uzsūcas - bez taukvielām.
Regulāri lietojot, tas palīdz novērst tulznu un raga kārtiņas veidošanos.

product
1164326 MAVEX Daily Care krēms kājām, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/63/50/cd505b37ea4e050fd64e0d41f7e3.png InStock 30.21 EUR 43.15 <p>Krēms ar eikalipta un lavandas ēteriskajām eļļām, E vitamīnu, urīnvielu un mīkstinošiem augu lipīdiem.<br />Tas ir īpaši noderīgs dehidrētu un saplaisājušu pēdu ikdienas kopšanai.<br />Tas veido mīkstu un noturīgu plēvi, kas efektīvi aptver un aizsargā pēdu, saglabājot ādu maigu un elastīgu.</p> <p>Ar atsvaidzinošu un relaksējošu efektu tas sniedz tūlītēju un patīkamu atvieglojuma un labsajūtu, sniedzot kājām brīnišķīgu maiguma sajūtu pieskaroties.<br />Daily Care Cream ir kosmētikas līdzeklis, kas sastāv no 94% dabīgām sastāvdaļām. Tam ir mīksta un maiga tekstūra, tas ir ļoti viegli iemasējams un ātri uzsūcas - bez taukvielām.<br />Regulāri lietojot, tas palīdz novērst tulznu un raga kārtiņas veidošanos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Kāju kopšana/Saplaisājušām pēdām un papēžiem