MAVEX Booster serums, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MAVEX Booster serums, 30 ml

MAVEX SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
54.80 €
Derīguma termiņš: 2026-12-30
Spēcīgs koncentrēts serums, kas bagāts ar ļoti efektīvām aktīvām sastāvdaļām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Spēcīgs koncentrēts serums, kas bagāts ar ļoti efektīvām aktīvām sastāvdaļām.

  • Samazina hiperpigmentāciju.
  • Novērš melanīna veidošanos un līdz ar to arī jaunu pigmentācijas plankumu veidošanos.
  • Samazina novecošanās pazīmes, padara seju gaišāku un atjauno.
  • Stimulē kolagēna un elastīna ražošanu.
  • Atjauno ādas lipīdu slāni un ādas barjerfunkcijas.
  • Aktivizē šūnu atjaunošanos, izmantojot inteliģentu bioloģisko pīlingu, bez tradicionālo ķīmisko pīlingu nevēlamās ietekmes.
  • Samazina apsārtumu un lobīšanos.
  • Aizsargā no deģeneratīvām, iekaisuma un oksidatīvām reakcijām, kas stimulē novecošanu.

Tam ir ārkārtīgi maiga tekstūra, tas ļoti viegli klājas un iesūcas, neatstājot lipīguma sajūtu. Tas nodrošina zīdaini mīkstu pēcsajūtu.

product
1164351 MAVEX Booster serums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/79/5a/c44674b5c67474d7b3831558a8e2.png InStock 54.8 EUR 78.29 <p>Spēcīgs koncentrēts serums, kas bagāts ar ļoti efektīvām aktīvām sastāvdaļām.</p> <ul><li>Samazina hiperpigmentāciju.</li> <li>Novērš melanīna veidošanos un līdz ar to arī jaunu pigmentācijas plankumu veidošanos.</li> <li>Samazina novecošanās pazīmes, padara seju gaišāku un atjauno.</li> <li>Stimulē kolagēna un elastīna ražošanu.</li> <li>Atjauno ādas lipīdu slāni un ādas barjerfunkcijas.</li> <li>Aktivizē šūnu atjaunošanos, izmantojot inteliģentu bioloģisko pīlingu, bez tradicionālo ķīmisko pīlingu nevēlamās ietekmes.</li> <li>Samazina apsārtumu un lobīšanos.</li> <li>Aizsargā no deģeneratīvām, iekaisuma un oksidatīvām reakcijām, kas stimulē novecošanu.</li> </ul><p>Tam ir ārkārtīgi maiga tekstūra, tas ļoti viegli klājas un iesūcas, neatstājot lipīguma sajūtu. Tas nodrošina zīdaini mīkstu pēcsajūtu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi