MAVEX Arnica krēms kājām, 100 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MAVEX Arnica krēms kājām, 100 ml

MAVEX SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
34.27 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Nomierinošs krēms, kas viegli uzsūcas. Tā pamatā ir sinerģisku augsti koncentrētu Alpu ārstniecības augu un garšaugu ekstraktu fitokomplekss.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Satur Arnica Montana tinktūru (13%) un malvas, piparmētras, kampara, Harpagofītu un vīgriezes ekstraktus — augus, kas vienmēr ir izmantoti kā kosmētiskie palīglīdzekļi sasitumu, muskuļu kontrakciju, locītavu sāpju gadījumos.

Tā atsvaidzinošā, nomierinošā iedarbība sniedz tūlītēju atvieglojuma sajūtu skartajai ādas zonai, palīdzot uzlabot labsajūtu.

Arnica Gel ir kosmētikas līdzeklis, kas sastāv no 99% dabīgām sastāvdaļām un nesatur mākslīgas smaržvielas. Tā patīkamā smarža rodas tikai no augu ekstraktiem un mentola.

Ātri iesūcas, neatstāj atlikumus un optimāli mitrina ādu.

Vērtīgās augu izcelsmes aktīvās sastāvdaļas ir iekapsulētas bioloģiski saderīgās lipīdu struktūrās, kas transportē aktīvās sastāvdaļas dziļi iekšā, tādējādi palielinot to funkcionālo efektivitāti.

product
1164356 MAVEX Arnica krēms kājām, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/be/b5/2a268cdbff96ecc810469302b6f2.png InStock 34.27 EUR 48.95 <p>Satur Arnica Montana tinktūru (13%) un malvas, piparmētras, kampara, Harpagofītu un vīgriezes ekstraktus — augus, kas vienmēr ir izmantoti kā kosmētiskie palīglīdzekļi sasitumu, muskuļu kontrakciju, locītavu sāpju gadījumos.</p> <p>Tā atsvaidzinošā, nomierinošā iedarbība sniedz tūlītēju atvieglojuma sajūtu skartajai ādas zonai, palīdzot uzlabot labsajūtu.</p> <p>Arnica Gel ir kosmētikas līdzeklis, kas sastāv no 99% dabīgām sastāvdaļām un nesatur mākslīgas smaržvielas. Tā patīkamā smarža rodas tikai no augu ekstraktiem un mentola.</p> <p>Ātri iesūcas, neatstāj atlikumus un optimāli mitrina ādu.</p> <p>Vērtīgās augu izcelsmes aktīvās sastāvdaļas ir iekapsulētas bioloģiski saderīgās lipīdu struktūrās, kas transportē aktīvās sastāvdaļas dziļi iekšā, tādējādi palielinot to funkcionālo efektivitāti.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Kāju kopšana/Kopjoši krēmi un losjoni