MAVALA Nailactan bojātiem nagiem - barojošs krēms nagiem, 15 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MAVALA Nailactan bojātiem nagiem - barojošs krēms nagiem, 15 ml

MAVALA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-01-30
NAILACTAN ir krēms bojātiem, sausiem, trausliem, trausliem nagiem, kas sastāv no neaizvietojamām aminoskābēm, lipīdiem un kerato līdzsvarojošiem un stiprinošiem vitamīniem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nagu plāksne sastāv no trim slāņiem. Tas, protams, ir redzamais, ārējais slānis, kas ir īpaši jutīgs pret ārējiem elementiem, un tas viegli izžūst, ja ir pārāk daudz saules, auksts laiks, mazgāšanas līdzekļu ietekmē utt.

NAILACTAN ir krēms bojātiem, sausiem, trausliem nagiem, kas sastāv no neaizvietojamām aminoskābēm, lipīdiem un kerato līdzsvarojošiem un stiprinošiem vitamīniem. Tā barojošā un mitrinošā iedarbība atjauno nagu plāksnes elastību, uzlabo tās vispārējo stāvokli un padara nagus izturīgākus pret šķelšanos. Ilgtermiņa aprūpe.

product
1195841 MAVALA Nailactan bojātiem nagiem - barojošs krēms nagiem, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c8/51/79f6e081a9236a9f8c6668c30e69.png InStock 15.57 EUR 25.95 <p>Nagu plāksne sastāv no trim slāņiem. Tas, protams, ir redzamais, ārējais slānis, kas ir īpaši jutīgs pret ārējiem elementiem, un tas viegli izžūst, ja ir pārāk daudz saules, auksts laiks, mazgāšanas līdzekļu ietekmē utt.</p> <p>NAILACTAN ir krēms bojātiem, sausiem, trausliem nagiem, kas sastāv no neaizvietojamām aminoskābēm, lipīdiem un kerato līdzsvarojošiem un stiprinošiem vitamīniem. Tā barojošā un mitrinošā iedarbība atjauno nagu plāksnes elastību, uzlabo tās vispārējo stāvokli un padara nagus izturīgākus pret šķelšanos. Ilgtermiņa aprūpe.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Roku kopšana/Nagiem