MATIS The Essence With Caviar esence, 200 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

MATIS The Essence With Caviar esence, 200 ml

MATIS
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Neatākārtojamā tekstūra liek ādai justies samtainai un perfekti attīrītai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šī losjona neatākārtojamā tekstūra liek ādai justies samtainai un perfekti attīrītai. Tā sagatavo ādu, lai uzņemtu un pastiprinātu papildinošos Caviar līnijas produktus.

Francijas kaviāra ekstrakts.
Pateicoties īpaši augstajam olbaltumvielu un aminoskābju saturam, Francijas kaviāra ekstraktam piemīt barojoša, mitrinoša un minerālvielu līdzsvaru atjaunojoša iedarbība. Tā labvēlīgās īpašības palīdz aizsargāt ādas struktūras pret sabrukšanu, padarot ādu tvirtāku, stingrāku un elastīgāku. Tas arī palīdz cīnīties pret brīvajiem radikāļiem un aizsargāt šūnu struktūras un membrānas no oksidatīviem bojājumiem.

Tonizējoša sastāvdaļa ar pretgrumbu iedarbību.
Tas ir eļļains, koncentrēts ekstrakts no spilanta auga (Spilanthes Acmella) augšējās daļas. Tas galvenokārt iedarbojas, stimulējot fibroblastu biomehāniskās funkcijas. Pirmie redzamie rezultāti izpaužas ādas blīvuma un stingrības palielināšanās, kas vizuāli samazina krunciņas.

Avokado eļļa
Ar taukskābēm un vitamīniem bagātā avokado eļļa kopj sausu ādu, aizsargājot to un atjaunojot lipīdu slāni. Sastāvā esošā oleīnskābe nomierina savilktu un raupju ādu, padarot to tvirtu un maigu. Eļļas sastāvs stiprina ādas hidrolipīdu barjeru, lai ādā saglabātu atbilstošu mitruma līmeni.

product
1134226 MATIS The Essence With Caviar esence, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/45/bd/16de83ec13c73f5d40aebde28d9d.png InStock 28.83 EUR 41.19 <p style="text-align:justify;">Šī losjona neatākārtojamā tekstūra liek ādai justies samtainai un perfekti attīrītai. Tā sagatavo ādu, lai uzņemtu un pastiprinātu papildinošos Caviar līnijas produktus.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Francijas kaviāra ekstrakts.</strong><br />Pateicoties īpaši augstajam olbaltumvielu un aminoskābju saturam, Francijas kaviāra ekstraktam piemīt barojoša, mitrinoša un minerālvielu līdzsvaru atjaunojoša iedarbība. Tā labvēlīgās īpašības palīdz aizsargāt ādas struktūras pret sabrukšanu, padarot ādu tvirtāku, stingrāku un elastīgāku. Tas arī palīdz cīnīties pret brīvajiem radikāļiem un aizsargāt šūnu struktūras un membrānas no oksidatīviem bojājumiem.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Tonizējoša sastāvdaļa ar pretgrumbu iedarbību.</strong><br /> Tas ir eļļains, koncentrēts ekstrakts no spilanta auga (Spilanthes Acmella) augšējās daļas. Tas galvenokārt iedarbojas, stimulējot fibroblastu biomehāniskās funkcijas. Pirmie redzamie rezultāti izpaužas ādas blīvuma un stingrības palielināšanās, kas vizuāli samazina krunciņas.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Avokado eļļa</strong> <br />Ar taukskābēm un vitamīniem bagātā avokado eļļa kopj sausu ādu, aizsargājot to un atjaunojot lipīdu slāni. Sastāvā esošā oleīnskābe nomierina savilktu un raupju ādu, padarot to tvirtu un maigu. Eļļas sastāvs stiprina ādas hidrolipīdu barjeru, lai ādā saglabātu atbilstošu mitruma līmeni.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana