MATIS Reponse Purete Perfect Essence losjons, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MATIS Reponse Purete Perfect Essence losjons, 200 ml

MATIS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
17.99 €
Derīguma termiņš: 2025-01-30
Šis vieglais, atsvaidzinošais losjons ir ideāli piemērots ādai ar noslieci uz izsitumiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Efejas ekstrakts nodrošina ādu savelkošu un attīrošu iedarbību un apvienojumā ar jūraszāļu AHA skābēm palīdz noņemt atmirušās ādas šūnas un netīrumus.

AHA (alfa hidroksiskābes)
Šo aktīvo sastāvdaļu bieži izmanto maigam pīlingam. Tā izlīdzina ādas mikroreljefu, līdzsvaro pH līmeni, stimulē kolagēna sintēzi, šūnu atjaunošanos un ādas mikrocirkulāciju. Tā arī uzlabo ādas izskatu un padara ādas toni gaišāku.

Efejas ekstrakts
Efejas ekstrakts ietilpst fitoattīrošajā kompleksā (pelargonija, kāršu pupas un saulespuķe) un nodrošina ādu savelkošu un mīkstinošu iedarbību, vienlaikus saudzējot ādas līdzsvaru.

Marīnskābe
Losjonam ir pievienota marīnskābe, kam piemīt eksfoliējoša iedarbība. Tās garā polisaharīdu ķēde padara losjonu patīkamāku ādai un nodrošina maigu eksfoliāciju.

product
1134245 MATIS Reponse Purete Perfect Essence losjons, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/26/e2/cbe6a5e79422f7804370b9097a6f.png InStock 17.99 EUR 29.99 <p style="text-align:justify;">Efejas ekstrakts nodrošina ādu savelkošu un attīrošu iedarbību un apvienojumā ar jūraszāļu AHA skābēm palīdz noņemt atmirušās ādas šūnas un netīrumus.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>AHA (alfa hidroksiskābes)</strong><br />Šo aktīvo sastāvdaļu bieži izmanto maigam pīlingam. Tā izlīdzina ādas mikroreljefu, līdzsvaro pH līmeni, stimulē kolagēna sintēzi, šūnu atjaunošanos un ādas mikrocirkulāciju. Tā arī uzlabo ādas izskatu un padara ādas toni gaišāku.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Efejas ekstrakts</strong><br />Efejas ekstrakts ietilpst fitoattīrošajā kompleksā (pelargonija, kāršu pupas un saulespuķe) un nodrošina ādu savelkošu un mīkstinošu iedarbību, vienlaikus saudzējot ādas līdzsvaru.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Marīnskābe</strong><br />Losjonam ir pievienota marīnskābe, kam piemīt eksfoliējoša iedarbība. Tās garā polisaharīdu ķēde padara losjonu patīkamāku ādai un nodrošina maigu eksfoliāciju.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi