MATIS Reponse Purete Perfect Eraser SOS pasta, 20 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MATIS Reponse Purete Perfect Eraser SOS pasta, 20 ml

MATIS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
19.79 €
Derīguma termiņš: 2024-12-30
Šī SOS pasta ir ideāli piemērota ādai ar nelieliem defektiem, jo atvieglo un paātrina mazu izsitumu sadzīšanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šī SOS pasta ir ideāls līdzeklis ādai ar nepilnībām, jo tā atvieglo un paātrina mazu izsitumu dziedēšanu. Lielisks palīgs cīņā ar lokālām ādas nepilnībām. Pastas tekstūra pēc uzklāšanas sacietē, veicinot izsitumu nobriešanu un izžūšanu. Tādējādi tiek sekmēta un paātrināta mazu izsitumu uzsūkšanās.

Salicilskābe
Pateicoties keratolītiskajai iedarbībai, salicilskābe uzlabo ādas ragvielas slāni un palīdz ādai izvadīt lieko sebumu. Cīnās pret baktērijām, kas izraisa pūtītes. Nodrošina arī pretiekaisuma iedarbību, kā arī aizkavē mikrobu augšanu uz ādas virsmas.

Pūderis
Pastai ir pievienoti no cietes iegūti pūderi, kas uzsūc no ādas lieko sebumu un paātrina izsitumu mazināšanos.

product
1134244 MATIS Reponse Purete Perfect Eraser SOS pasta, 20 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/63/e2/e8156936470f88c1653bd2eb221a.png InStock 19.79 EUR 32.99 <p style="text-align:justify;">Šī SOS pasta ir ideāls līdzeklis ādai ar nepilnībām, jo tā atvieglo un paātrina mazu izsitumu dziedēšanu. Lielisks palīgs cīņā ar lokālām ādas nepilnībām. Pastas tekstūra pēc uzklāšanas sacietē, veicinot izsitumu nobriešanu un izžūšanu. Tādējādi tiek sekmēta un paātrināta mazu izsitumu uzsūkšanās.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Salicilskābe</strong><br />Pateicoties keratolītiskajai iedarbībai, salicilskābe uzlabo ādas ragvielas slāni un palīdz ādai izvadīt lieko sebumu. Cīnās pret baktērijām, kas izraisa pūtītes. Nodrošina arī pretiekaisuma iedarbību, kā arī aizkavē mikrobu augšanu uz ādas virsmas.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Pūderis</strong><br />Pastai ir pievienoti no cietes iegūti pūderi, kas uzsūc no ādas lieko sebumu un paātrina izsitumu mazināšanos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi