MATIS Reponse Preventive Hydra-Mood sejas krēms, 50 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

MATIS Reponse Preventive Hydra-Mood sejas krēms, 50 ml

MATIS
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
34.99 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Mitrinoša nakts maska.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mitrinošā maska ar turbo lādiņa spēku darbojas vienā balsī ar ķermeņa diennakts ritmu, lai dziļi mitrinātu ādu. Izcili atjaunojošā tekstūra pa nakti ieskauj ādu maiguma glāstā, taču neatstāj traipus uz spilvena. Sastāvā izmantota hialuronskābe ādas tvirtumam un piepildīšanai, alveja mitrināšanai un ChronoNight komplekss – intensīvam šūnu atjaunošanās procesam. Jau pirmajā rītā pēc pamošanās āda izskatās atpūtusies un tik maiga kā mazam bērnam, līnijas ir nogludinātas, kā pēc ilgāka miega.

Hialuronskābe (HS)
Ādā dabīgi sastopams glikozaminoglikāns, kas piepilda un mitrina ādu. Šī ir vidēja lieluma HS ar molekulsvaru no 1000 līdz 1800 kDa, un tā acumirklī atjauno ādas tvirtumu un apjomu.

ChronoNight
Hronopeptīds, kas spēj imitēt saules gaismas ritmu un tā ietekmi uz gēnu ekspresiju diennakts gaitā. Šī aktīvā pretnovecošanās sastāvdaļa pastiprina ādas fizioloģisko aizsardzību un šūnu reģenerāciju, nodrošinot optimālu ādas atjaunošanos.

Alveja
Sastāv no 99 % ūdens. Atlikušajā 1 % koncentrējas šī auga spēks, sinerģiski mijiedarbojoties 150 elementiem, tostarp A B1, B2, B3, B12, C, E vitamīnam, oligoelementiem (tādiem kā kalcijs, nātrijs, magnijs, cinks, kālijs utt.), kā arī aminoskābēm. Intensīvi mitrina pat ļoti dehidrētu ādu.

product
1134265 MATIS Reponse Preventive Hydra-Mood sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d4/d8/71436798be071b1dd33ecea9d2fd.png InStock 34.99 EUR 49.99 <p style="text-align:justify;">Mitrinošā maska ar turbo lādiņa spēku darbojas vienā balsī ar ķermeņa diennakts ritmu, lai dziļi mitrinātu ādu. Izcili atjaunojošā tekstūra pa nakti ieskauj ādu maiguma glāstā, taču neatstāj traipus uz spilvena. Sastāvā izmantota hialuronskābe ādas tvirtumam un piepildīšanai, alveja mitrināšanai un ChronoNight komplekss – intensīvam šūnu atjaunošanās procesam. Jau pirmajā rītā pēc pamošanās āda izskatās atpūtusies un tik maiga kā mazam bērnam, līnijas ir nogludinātas, kā pēc ilgāka miega.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Hialuronskābe (HS)</strong><br />Ādā dabīgi sastopams glikozaminoglikāns, kas piepilda un mitrina ādu. Šī ir vidēja lieluma HS ar molekulsvaru no 1000 līdz 1800 kDa, un tā acumirklī atjauno ādas tvirtumu un apjomu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>ChronoNight</strong><br />Hronopeptīds, kas spēj imitēt saules gaismas ritmu un tā ietekmi uz gēnu ekspresiju diennakts gaitā. Šī aktīvā pretnovecošanās sastāvdaļa pastiprina ādas fizioloģisko aizsardzību un šūnu reģenerāciju, nodrošinot optimālu ādas atjaunošanos.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Alveja</strong><br />Sastāv no 99 % ūdens. Atlikušajā 1 % koncentrējas šī auga spēks, sinerģiski mijiedarbojoties 150 elementiem, tostarp A B1, B2, B3, B12, C, E vitamīnam, oligoelementiem (tādiem kā kalcijs, nātrijs, magnijs, cinks, kālijs utt.), kā arī aminoskābēm. Intensīvi mitrina pat ļoti dehidrētu ādu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi