MATIS Reponse Homme Reset-Eyes acu krēms, 15 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

MATIS Reponse Homme Reset-Eyes acu krēms, 15 ml

MATIS
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
24.49 €
Derīguma termiņš: 2025-04-30
Krēms acu zonai pēc “īsām naktīm”.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpaši acu zonai pēc “īsām naktīm”.
Mazina tumšos lokus un pietūkumu zem acīm
Vīriešu āda atšķiras no sieviešu ādas. Vīriešiem āda ir biezāka, krunciņas parādās lēnāk, taču tās ir dziļākas, un ātrāk rodas noguruma pazīmes. Vīriešu ādai ir nepieciešama īpaša kopšana.
Šis krēms pret noguruma pazīmēm ir pielāgots jutīgajai ādai acu zonā. Tas mazina noguruma pazīmes un nogludina ādu ap acīm.
Sastāva pamatā ir vairāku aktīvo vielu komplekss, kas sinerģiski mijiedarbojas, lai nodrošinātu pamanāmus un noturīgus rezultātus. Pat pēc īsa nakts miega noguruma pazīmes ir mazāk uzkrītošas.
Krēmīgā gela tekstūra patīkami atsvaidzina. Paredzēts vīriešiem ar vairākām noguruma pazīmēm: tumšajiem lokiem, pietūkumu zem acīm un krunciņām.
Oftalmoloģiski pārbaudīts.

product
1134497 MATIS Reponse Homme Reset-Eyes acu krēms, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d2/8e/935e3f4eaa9eca7272e93aae3897.png InStock 24.49 EUR 34.99 <p style="text-align:justify;">Īpaši acu zonai pēc “īsām naktīm”. <br />Mazina tumšos lokus un pietūkumu zem acīm<br />Vīriešu āda atšķiras no sieviešu ādas. Vīriešiem āda ir biezāka, krunciņas parādās lēnāk, taču tās ir dziļākas, un ātrāk rodas noguruma pazīmes. Vīriešu ādai ir nepieciešama īpaša kopšana. <br />Šis krēms pret noguruma pazīmēm ir pielāgots jutīgajai ādai acu zonā. Tas mazina noguruma pazīmes un nogludina ādu ap acīm. <br />Sastāva pamatā ir vairāku aktīvo vielu komplekss, kas sinerģiski mijiedarbojas, lai nodrošinātu pamanāmus un noturīgus rezultātus. Pat pēc īsa nakts miega noguruma pazīmes ir mazāk uzkrītošas.<br />Krēmīgā gela tekstūra patīkami atsvaidzina. Paredzēts vīriešiem ar vairākām noguruma pazīmēm: tumšajiem lokiem, pietūkumu zem acīm un krunciņām.<br />Oftalmoloģiski pārbaudīts.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Kosmētika vīriešiem/Sejas kopšanas līdzekļi