MATIS Reponse Fondamentale Authentik-Water micelārais ūdens, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MATIS Reponse Fondamentale Authentik-Water micelārais ūdens, 200 ml

MATIS
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-08-30
Šis micelārais ūdens vienā piegājienā uztver un notīra visas dekoratīvās kosmētikas paliekas, netīrumus un piesārņojuma daļiņas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šis micelārais ūdens vienā piegājienā uztver un notīra visas dekoratīvās kosmētikas paliekas, netīrumus un piesārņojuma daļiņas. Šī kopjošā ādas tīrīšanas līdzekļa sastāvā apvienoti biotehnoloģiju sasniegumi un augu valsts spēks. Āda ir ideāli tīra un elpojoša, tā atgūst starojumu. 

Vairāk nekā vienkārši losjons: Authentik-water nodrošina patiesi aizsargājošu kopšanu.
Piemērots visu vecumu sievietēm.

PMO3 pretpiesārņojuma komplekss
Šī ir inovatīva tehnoloģija, kas novērš piesārņojuma ietekmi uz ādu. Tajā ideāli ir apvienoti biotehnoloģiju un augu valsts elementi. Tas ir kā reāls fizisks un bioloģisks vairogs, kuru veido baltā marūbija, ārstniecības matuzāle (augu izcelsmes aktīvās sastāvdaļas) un polisaharīds ar lielu molekulmasu. Tas ierobežo gaisa piesārņojuma (oglekļa daļiņu, smalko nanodaļiņu, ozona u. c.) pieķeršanos ādai.

Damaskas rožu ziedūdens
Šim ziedūdenim piemīt antioksidanta īpašības, un tas palīdz ādai aizsargāties pret brīvajiem radikāļiem. Ideāli piemērots jutīgai ādai. Attīra, atsvaidzina un mīkstina ādu.

Dzērveņu ekstrakts
Šis ar polifenoliem bagātais ekstrakts augstā koncentrācijā satur flavonoīdus, kam piemīt antioksidējošas īpašības. Tas palīdz aizsargāt ādas jaunības rezerves.

Aquaregul komplekss
Šis komplekss ir oriģināla struktūra, kas atvasināta no cukura, un to veido divas higroskopiskas molekulas. Ļauj optimizēt ūdens cirkulāciju un ūdens rezerves ādā un stiprina ādas barjerfunkciju, lai ierobežotu ādas atūdeņošanos.

product
1134279 MATIS Reponse Fondamentale Authentik-Water micelārais ūdens, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/43/d1/f3ae31ea114a7fd03bd61ddf115f.png InStock 17.99 EUR 29.99 <p style="text-align:justify;">Šis micelārais ūdens vienā piegājienā uztver un notīra visas dekoratīvās kosmētikas paliekas, netīrumus un piesārņojuma daļiņas. Šī kopjošā ādas tīrīšanas līdzekļa sastāvā apvienoti biotehnoloģiju sasniegumi un augu valsts spēks. Āda ir ideāli tīra un elpojoša, tā atgūst starojumu. </p> <p style="text-align:justify;">Vairāk nekā vienkārši losjons: Authentik-water nodrošina patiesi aizsargājošu kopšanu.<br />Piemērots visu vecumu sievietēm.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>PMO3 pretpiesārņojuma komplekss</strong><br />Šī ir inovatīva tehnoloģija, kas novērš piesārņojuma ietekmi uz ādu. Tajā ideāli ir apvienoti biotehnoloģiju un augu valsts elementi. Tas ir kā reāls fizisks un bioloģisks vairogs, kuru veido baltā marūbija, ārstniecības matuzāle (augu izcelsmes aktīvās sastāvdaļas) un polisaharīds ar lielu molekulmasu. Tas ierobežo gaisa piesārņojuma (oglekļa daļiņu, smalko nanodaļiņu, ozona u. c.) pieķeršanos ādai.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Damaskas rožu ziedūdens</strong> <br />Šim ziedūdenim piemīt antioksidanta īpašības, un tas palīdz ādai aizsargāties pret brīvajiem radikāļiem. Ideāli piemērots jutīgai ādai. Attīra, atsvaidzina un mīkstina ādu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Dzērveņu ekstrakts</strong><br />Šis ar polifenoliem bagātais ekstrakts augstā koncentrācijā satur flavonoīdus, kam piemīt antioksidējošas īpašības. Tas palīdz aizsargāt ādas jaunības rezerves.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Aquaregul komplekss</strong><br />Šis komplekss ir oriģināla struktūra, kas atvasināta no cukura, un to veido divas higroskopiskas molekulas. Ļauj optimizēt ūdens cirkulāciju un ūdens rezerves ādā un stiprina ādas barjerfunkciju, lai ierobežotu ādas atūdeņošanos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana