MATIS King of Clubs Age Men komplekts, 1 gab.
5.0 5 (1 atsauksme)

MATIS King of Clubs Age Men komplekts, 1 gab.

MATIS
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2025-01-30
Age-Men cream 50 ml, Triple action gel Reset Eyes 15 ml.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Age-Men krēms ir īpaši izstrādāts vīriešiem, lieliski nomierina ādu, izlīdzina grumbas un intensīvi mitrina. Rezultātā āda atgūst jaunību, dabisku mirdzumu un komfortu.

Trīskāršas iedarbības želeja Reset Eyes efektīvai ādas ap acīm aizsardzībai. Centella Asiatica: nomierina un atjauno. Stimulē kolagēna un GAG šķiedru sintēzi. Biotechnologique aktivizē ādas mikrocirkulāciju, samazina pietūkumu zem acīm un izgaismo tumšos lokus zem acīm. Žeņšeņs: stimulē ādas šūnas un mazina stresu. Kofeīns: samazina tumšos lokus un pietūkumu zem acīm.

product
1134917 MATIS King of Clubs Age Men komplekts, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/69/e0/41cc1d1e37c6d8b83a219b31a8c2.png OutOfStock 43.25 EUR 61.79 <p><strong>Age-Men krēms</strong> ir īpaši izstrādāts vīriešiem, lieliski nomierina ādu, izlīdzina grumbas un intensīvi mitrina. Rezultātā āda atgūst jaunību, dabisku mirdzumu un komfortu.</p> <p><strong>Trīskāršas iedarbības želeja Reset Eyes</strong> efektīvai ādas ap acīm aizsardzībai. Centella Asiatica: nomierina un atjauno. Stimulē kolagēna un GAG šķiedru sintēzi. Biotechnologique aktivizē ādas mikrocirkulāciju, samazina pietūkumu zem acīm un izgaismo tumšos lokus zem acīm. Žeņšeņs: stimulē ādas šūnas un mazina stresu. Kofeīns: samazina tumšos lokus un pietūkumu zem acīm.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana