MARSIEŠI Gummy BoneActive pastilas, 50 gab.

MARSIEŠI Gummy BoneActive pastilas, 50 gab.

WALMARK
Kopā
17.49 €
Derīguma termiņš: 2024-09-30
Marsieši® Gummy ar BoneActive ir vitamīnu komplekss īpaši izveidots bērniem košļājamo pastilu veidā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Tā sastāvā esošais BoneActive komplekss satur D vitamīnu un K vitamīnu. 

D vitamīns ir nepieciešams normālai kaulu augšanai un attīstībai bērniem.

Marsieši® Gummy ar BoneActive īpaši ieteicams aktīviem bērniem, kuri nodarbojas ar sportu, jo fiziskā slodze rada palielinātu organisma vajadzību pēc minerālvielām un vitamīniem.   

Marsieši® Gummy ar BoneActive ir ar četru dažādu augļu garšām (zemeņu, apelsīnu, meža ogu un citronu) un satur tikai dabīgas krāsvielas.

Papildu informācija par produktu
product
1163385 MARSIEŠI Gummy BoneActive pastilas, 50 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/24/c7/566d49c654a7f01465fc00e90d21.png InStock 17.49 EUR 17.49 <p>Tā sastāvā esošais <strong>BoneActive</strong> komplekss satur D vitamīnu un K vitamīnu. </p> <p>D vitamīns ir nepieciešams normālai kaulu augšanai un attīstībai bērniem.</p> <p><strong>Marsieši<sup>®</sup> Gummy ar BoneActive</strong> īpaši ieteicams aktīviem bērniem, kuri nodarbojas ar sportu, jo fiziskā slodze rada palielinātu organisma vajadzību pēc minerālvielām un vitamīniem.   </p> <p><strong>Marsieši<sup>®</sup> Gummy ar BoneActive</strong> ir ar četru dažādu augļu garšām (zemeņu, apelsīnu, meža ogu un citronu) un satur tikai dabīgas krāsvielas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni ģimenei/Bērniem