MARENCE Vogue Collection Ginger delight dušas eļļa, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

MARENCE Vogue Collection Ginger delight dušas eļļa, 150 ml

MARENCE LTD.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
11.99 €
Derīguma termiņš: 2024-09-13
Ginger delight dušas eļļa ar mandeļu un kadiķu eļļām un medus-ingvera aromātu ir ideāli piemērota rīta un/vai vakara dušām, lai uzmundrinātu un atjaunotu organisma bioritmus.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ginger delight dušas eļļa ar mandeļu un kadiķu eļļām un medus-ingvera aromātu ir ideāli piemērota rīta un/vai vakara dušām, lai uzmundrinātu un atjaunotu organisma bioritmus. Eļļa maigi attīra, dziļi baro, atjauno ādas mitrināšanas procesus un nodrošina to ar būtiskām uzturvielām. Uz mitras ādas eļļa pārvēršas zīdainās putās un ieskauj siltā ingvera aromātā. Mazina stresu un nogurumu. Regulāras eļļas lietošanas rezultātā āda ir maiga, samtaina, mitrināta.
Sastāvs ir bagāts ar eļļām, tāpēc pēc dušas nav nepieciešams lietot losjonu vai ķermeņa krēmu.

product
1164379 MARENCE Vogue Collection Ginger delight dušas eļļa, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6f/d8/3abb768db87a0fba4a6f63ed9280.png InStock 11.99 EUR 19.99 <p>Ginger delight dušas eļļa ar mandeļu un kadiķu eļļām un medus-ingvera aromātu ir ideāli piemērota rīta un/vai vakara dušām, lai uzmundrinātu un atjaunotu organisma bioritmus. Eļļa maigi attīra, dziļi baro, atjauno ādas mitrināšanas procesus un nodrošina to ar būtiskām uzturvielām. Uz mitras ādas eļļa pārvēršas zīdainās putās un ieskauj siltā ingvera aromātā. Mazina stresu un nogurumu. Regulāras eļļas lietošanas rezultātā āda ir maiga, samtaina, mitrināta.<br />Sastāvs ir bagāts ar eļļām, tāpēc pēc dušas nav nepieciešams lietot losjonu vai ķermeņa krēmu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi