MAGNE B6 šķīdums iekšķīgai lietošanai, ampulas, 10 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

MAGNE B6 šķīdums iekšķīgai lietošanai, ampulas, 10 gab.

SANOFI-WINNTROP
Derīguma termiņš: 2026-01-30
MAGNE B6 ir minerālvielu piedeva. Šīs zāles satur magniju. Tās lieto konstatēta izolēta vai ar citu nepietiekamību saistīta magnija deficīta ārstēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

MAGNE B6 ir minerālvielu piedeva. Tās lieto konstatēta izolēta vai ar citu nepietiekamību saistīta magnija deficīta ārstēšanai. Par iespējamu magnija deficītu var liecināt vairāku turpmāk nosaukto simptomu kombinācija: nervozitāte, aizkaitināmība, neliela trauksme, pārejoša noguruma sajūta un nelieli miega traucējumi; trauksmes pazīmes, piemēram, spazmas kuņģa-zarnu traktā vai sirdsklauves normālas sirds funkcijas apstākļos; muskuļu krampji un trīce. Magnija lietošana var mazināt šos simptomus.

Papildu informācija par produktu
product
113305 MAGNE B6 šķīdums iekšķīgai lietošanai, ampulas, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6d/cc/02b5352ef27ec2512b612aee6bca.png InStock 6.99 EUR 6.99 <p style="text-align:justify;">MAGNE B6 ir minerālvielu piedeva. Tās lieto konstatēta izolēta vai ar citu nepietiekamību saistīta magnija deficīta ārstēšanai. Par iespējamu magnija deficītu var liecināt vairāku turpmāk nosaukto simptomu kombinācija: nervozitāte, aizkaitināmība, neliela trauksme, pārejoša noguruma sajūta un nelieli miega traucējumi; trauksmes pazīmes, piemēram, spazmas kuņģa-zarnu traktā vai sirdsklauves normālas sirds funkcijas apstākļos; muskuļu krampji un trīce. Magnija lietošana var mazināt šos simptomus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Stress un nervu sistēma