MAGICS Pyjama Pants L (27-57 kg) biksītes, 12 gab.
4.8 4.8 (5 atsauksmes)

MAGICS Pyjama Pants L (27-57 kg) biksītes, 12 gab.

DRYLOCK TECHNOLOGIES
4.8 4.8 (5 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2027-12-30
Magics Pajama Pants - autiņbiksītes bērniem no 8 līdz 15 gadiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpašas vienreizējās lietošanas autiņbiksītes mazuļiem ar gultas slapināšanas problēmām!

Ne visi bērni attīstās vienādi, tāpēc bieži gadās, ka gulta no rīta ir slapja. Izmantojot Magics pidžamas biksītes, jūs varat palīdzēt bērnam gulēt mierīgi visas nakts garumā. Biksītes bērns var uzvilkt un novilkt kā parastās biksītes.

Brīdis, kad jūsu bērni ir gatavi pārtraukt jebkāda veida autiņbiksīšu lietošanu, ir atkarīgs no daudziem faktoriem. Lai gan jūsu bērns dienas laikā pats iet uz tualeti, dažreiz viņam ir grūtības izmantot tualeti naktī. Šī īpaši saspringtā un neērtā situācija skar daudzus bērnus.

Šāda problēma galvenokārt izraisa bērnu pašapziņas samazināšanos, bet arī komforta un nepieciešamās higiēnas zudumu. Šīs īpašās, ļoti absorbējošās autiņbiksītes ir īpaši plānas un ērtas, un tās nodrošina labu mitruma uzsūkšanos ilgu laiku. Autiņbiksītes ir diskrētas, lai jūsu bērni tās varētu valkāt zem pidžamas, lai nodrošinātu sausu gultu, komfortu un mierīgākas naktis.

Magics pidžamas bikses produkta īpašības:

  • Nakts biksītes ar dzimumneitrālu dizainu. Gan zēniem, gan meitenēm.
  • Integrētās Magical Tubes®: "Magic Tubes" biksītēs nodrošina ātru un vienmērīgu mitruma sadalījumu absorbējošajā serdenī un notur to droši vietā. Tas padara tos ērti valkāt pat tad, ja tie ir slapji. Cauruļveida struktūra nodrošina arī ērtu piegulšanu un labu elpojamību.
  • Ērts piegulums: pidžamas biksītēm ir elastīgas aproces gurnos un sānos. Tie nodrošina optimālu ķermeņa pielāgošanos. Īstas apakšveļas sajūta tiek pārraidīta un bez problēmām seko katrai kustībai gultā. Lai tos noņemtu, tie ir vienkārši saplēsti no sāniem, lai jūs varētu tos ātri nomainīt.
  • Uzticama aizsardzība pret noplūdi: biksītēm ir sānu noplūdes barjeras, kas vēl vairāk palielina aizsardzību pret noplūdi. Tādējādi jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu bērns no rīta pamodīsies atpūties.
  • Unisex dizains: izstrādāts neitrālā tirkīza krāsā ar zvaigznītēm, to var valkāt gan meitenes, gan zēni skolas vecumā.
product
1143418 MAGICS Pyjama Pants L (27-57 kg) biksītes, 12 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/39/9a/30dd6016b5d6a6452eca1d58156b.png OutOfStock 5.99 EUR 9.99 <p>Īpašas vienreizējās lietošanas autiņbiksītes mazuļiem ar gultas slapināšanas problēmām!</p> <p>Ne visi bērni attīstās vienādi, tāpēc bieži gadās, ka gulta no rīta ir slapja. Izmantojot Magics pidžamas biksītes, jūs varat palīdzēt bērnam gulēt mierīgi visas nakts garumā. Biksītes bērns var uzvilkt un novilkt kā parastās biksītes.</p> <p>Brīdis, kad jūsu bērni ir gatavi pārtraukt jebkāda veida autiņbiksīšu lietošanu, ir atkarīgs no daudziem faktoriem. Lai gan jūsu bērns dienas laikā pats iet uz tualeti, dažreiz viņam ir grūtības izmantot tualeti naktī. Šī īpaši saspringtā un neērtā situācija skar daudzus bērnus.</p> <p>Šāda problēma galvenokārt izraisa bērnu pašapziņas samazināšanos, bet arī komforta un nepieciešamās higiēnas zudumu. Šīs īpašās, ļoti absorbējošās autiņbiksītes ir īpaši plānas un ērtas, un tās nodrošina labu mitruma uzsūkšanos ilgu laiku. Autiņbiksītes ir diskrētas, lai jūsu bērni tās varētu valkāt zem pidžamas, lai nodrošinātu sausu gultu, komfortu un mierīgākas naktis.</p> <p>Magics pidžamas bikses produkta īpašības:</p> <ul><li>Nakts biksītes ar dzimumneitrālu dizainu. Gan zēniem, gan meitenēm.</li> <li>Integrētās Magical Tubes®: "Magic Tubes" biksītēs nodrošina ātru un vienmērīgu mitruma sadalījumu absorbējošajā serdenī un notur to droši vietā. Tas padara tos ērti valkāt pat tad, ja tie ir slapji. Cauruļveida struktūra nodrošina arī ērtu piegulšanu un labu elpojamību.</li> <li>Ērts piegulums: pidžamas biksītēm ir elastīgas aproces gurnos un sānos. Tie nodrošina optimālu ķermeņa pielāgošanos. Īstas apakšveļas sajūta tiek pārraidīta un bez problēmām seko katrai kustībai gultā. Lai tos noņemtu, tie ir vienkārši saplēsti no sāniem, lai jūs varētu tos ātri nomainīt.</li> <li>Uzticama aizsardzība pret noplūdi: biksītēm ir sānu noplūdes barjeras, kas vēl vairāk palielina aizsardzību pret noplūdi. Tādējādi jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu bērns no rīta pamodīsies atpūties.</li> <li>Unisex dizains: izstrādāts neitrālā tirkīza krāsā ar zvaigznītēm, to var valkāt gan meitenes, gan zēni skolas vecumā.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Autiņbiksītes