LYL BIOTIC, kapsulas, 6 gab.

LYL BIOTIC, kapsulas, 6 gab.

PHARM&MED
Kopā
6.55 €
Derīguma termiņš: 2025-12-31
Augstas aktivitātes pienskābo, bifidobaktēriju un Saccharomyces komplekss ar Orafti®️ inulīnu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Augstas aktivitātes pienskābo, bifidobaktēriju un Saccharomyces komplekss ar Orafti®️ inulīnu. Pilnvērtīgākā atlase organisma mikroflorai. 

LYLBIOTIC atjauno mikrofloru un veicina labvēlīgo baktēriju veidošanos zarnās, uzlabo gremošanu, palīdz nodrošināt normālu vielmaiņu, novērš aizcietējumu rašanos. 

1 LYLBIOTIC kapsula satur 34 miljardus to pašu baktēriju, kas mīt cilvēka kuņģa - zarnu traktā. 

Sastāvā esošās 9 sugu liofilizētās koloniju formējošās baktēriju kultūras B. lactis, B. infantis, B. longum, L. reuteri, L. casei, L. gasseri, L. plantarum, L. rhamnosus, S. boulardii aizsargātas ar unikālu, inovatīvu, patentētu augu izcelsmes kapsulas apvalku DRcaps®️.

DRcaps®️ kapsulas pagarina baktēriju kultūru dzīvotspēju un pasargā baktēriju kultūras no ārējās vides negatīvās ietekmes uzglabāšanas laikā, veicina produkta stabilitāti, neitralizē smaržu un pēcgaršu kā arī aizsargā no kuņģa skābes. 

Baktērijas aktivizējas tikai pēc nokļūšanas zarnās.


Papildu informācija par produktu
product
1129038 LYL BIOTIC, kapsulas, 6 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9a/8e/db29ec0615ba2868e59cedd61edc.png InStock 6.55 EUR 8.19 <p style="">Augstas aktivitātes pienskābo, bifidobaktēriju un Saccharomyces komplekss ar Orafti®️ inulīnu. Pilnvērtīgākā atlase organisma mikroflorai.&nbsp;</p><p style="">LYLBIOTIC atjauno mikrofloru un veicina labvēlīgo baktēriju veidošanos zarnās, uzlabo gremošanu, palīdz nodrošināt normālu vielmaiņu, novērš aizcietējumu rašanos.&nbsp;<br></p><p style="">1 LYLBIOTIC kapsula satur 34 miljardus to pašu baktēriju, kas mīt cilvēka kuņģa - zarnu traktā.&nbsp;<br></p><p style="">Sastāvā esošās 9 sugu liofilizētās koloniju formējošās baktēriju kultūras B. lactis, B. infantis, B. longum, L. reuteri, L. casei, L. gasseri, L. plantarum, L. rhamnosus, S. boulardii aizsargātas ar unikālu, inovatīvu, patentētu augu izcelsmes kapsulas apvalku DRcaps®️.<br></p><p style="">DRcaps®️ kapsulas pagarina baktēriju kultūru dzīvotspēju un pasargā baktēriju kultūras no ārējās vides negatīvās ietekmes uzglabāšanas laikā, veicina produkta stabilitāti, neitralizē smaržu un pēcgaršu kā arī aizsargā no kuņģa skābes.&nbsp;<br></p><p style="">Baktērijas aktivizējas tikai pēc nokļūšanas zarnās.<br></p><div style=""><br></div> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Zarnu mikroflora