LYCIA Perfect Touch uzacīm piemērotas depilācijas vaska strēmeles, 16 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

LYCIA Perfect Touch uzacīm piemērotas depilācijas vaska strēmeles, 16 gab.

SODALCO S.R.L.
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Normāla āda - absolūti gluda vienā mirklī.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ātrai, efektīvai un pastāvīgai sejas apmatojuma noņemšanai ar Lycia vislielāko precizitāti un smalkumu. Tikai dažas minūtes, un āda kļūs maiga un gluda uz ilgu laiku.

Ideāls LYCIA pieskāriens. Līnija, kas īpaši piemērota normālai ādai.

Inovatīva formula:

  • ar bišu vasku, kas satver matiņus jau pie pašām saknītēm.
  • ar dabīgu hohobas eļļu, kurai piemīt barojošas un mīkstinošas īpašības.

Caurspīdīga pamatne: caurspīdīgā pamatne ļauj maksimāli precīzi novietot sloksni apstrādājamajā zonā, lai iegūtu perfektu rezultātu.

  • Gatavas un ērti lietojamas sloksnes;
  • Patīkami lietojams, arī pateicoties smalkajam aromātam;
  • Dermatoloģiski pārbaudīts, lai nodrošinātu maksimālu drošību un toleranci;
  • Bez krāsvielām un konservantiem.
product
1001509 LYCIA Perfect Touch uzacīm piemērotas depilācijas vaska strēmeles, 16 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e0/c7/a66aeaaf707297439f3191255b27.png InStock 4.61 EUR 6.59 <p>Ātrai, efektīvai un pastāvīgai sejas apmatojuma noņemšanai ar Lycia vislielāko precizitāti un smalkumu. Tikai dažas minūtes, un āda kļūs maiga un gluda uz ilgu laiku.</p> <p>Ideāls LYCIA pieskāriens. Līnija, kas īpaši piemērota normālai ādai.</p> <p>Inovatīva formula:</p> <ul><li>ar bišu vasku, kas satver matiņus jau pie pašām saknītēm.</li> <li>ar dabīgu hohobas eļļu, kurai piemīt barojošas un mīkstinošas īpašības.</li> </ul><p>Caurspīdīga pamatne: caurspīdīgā pamatne ļauj maksimāli precīzi novietot sloksni apstrādājamajā zonā, lai iegūtu perfektu rezultātu.</p> <ul><li>Gatavas un ērti lietojamas sloksnes;</li> <li>Patīkami lietojams, arī pateicoties smalkajam aromātam;</li> <li>Dermatoloģiski pārbaudīts, lai nodrošinātu maksimālu drošību un toleranci;</li> <li>Bez krāsvielām un konservantiem.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Vaksācijas un depilācijas piederumi