LOPERAMIDE Stirol 2 mg cietās kapsulas, 12 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

LOPERAMIDE Stirol 2 mg cietās kapsulas, 12 gab.

MARIFARM
Kopā
2.59 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Īslaicīgai akūtas caurejas simptomātiskai ārstēšanai pieaugušajiem un bērniem no 6 gadu vecuma.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Loperamide Stirol piemīt pretcaurejas iedarbība, ko nodrošina tonusa un zarnu trakta gludās muskulatūras motorikas pazemināšana, antisekretora iedarbība, anālās atveres tonusa paaugstināšana. Loperamide Stirol praktiski neietekmē centrālo nervu sistēmu.

Loperamide Stirol lieto īslaicīgai akūtas caurejas simptomātiskai ārstēšanai pieaugušajiem un bērniem no 6 gadu vecuma.

Ārsts var nozīmēt šīs zāles arī citos gadījumos.

Papildu informācija par produktu
product
1129511 LOPERAMIDE Stirol 2 mg cietās kapsulas, 12 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4f/ef/59aa8b05519877b5caafd69ca318.png InStock 2.59 EUR 2.59 <p style="text-align:justify;">Loperamide Stirol piemīt pretcaurejas iedarbība, ko nodrošina tonusa un zarnu trakta gludās muskulatūras motorikas pazemināšana, antisekretora iedarbība, anālās atveres tonusa paaugstināšana. Loperamide Stirol praktiski neietekmē centrālo nervu sistēmu.</p> <p style="text-align:justify;">Loperamide Stirol lieto īslaicīgai akūtas caurejas simptomātiskai ārstēšanai pieaugušajiem un bērniem no 6 gadu vecuma.</p> <p style="text-align:justify;">Ārsts var nozīmēt šīs zāles arī citos gadījumos.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Caureja un slikta dūša