LOPERAMIDE-GRINDEKS 2 mg kapsulas, 10 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

LOPERAMIDE-GRINDEKS 2 mg kapsulas, 10 gab.

GRINDEX
Derīguma termiņš: 2027-10-30
Loperamide-Grindeks ir pretcaurejas līdzeklis, kas nomāc zarnu muskulatūras kustības.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Loperamide-Grindeks ir pretcaurejas līdzeklis, kas nomāc zarnu muskulatūras kustības. Līdz ar to palēninās zarnu satura pārvietošanās un uzlabojas ūdens un sāļu atpakaļuzsūkšanās no zarnām, tā mazinot caureju un novēršot organisma atūdeņošanos. Loperamide-Grindeks lieto akūtas caurejas simptomātiskai ārstēšanai pieaugušajiem un pusaudžiem no 12 gadu vecuma.

Papildu informācija par produktu
product
112165 LOPERAMIDE-GRINDEKS 2 mg kapsulas, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/97/e2/3290626745324e3e8d2f5c5fa2ae.png InStock 4.69 EUR 4.69 <p style="text-align:justify;">Loperamide-Grindeks ir pretcaurejas līdzeklis, kas nomāc zarnu muskulatūras kustības. Līdz ar to palēninās zarnu satura pārvietošanās un uzlabojas ūdens un sāļu atpakaļuzsūkšanās no zarnām, tā mazinot caureju un novēršot organisma atūdeņošanos. Loperamide-Grindeks lieto akūtas caurejas simptomātiskai ārstēšanai pieaugušajiem un pusaudžiem no 12 gadu vecuma.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Caureja un slikta dūša