LONG4HAIR By Oceanic pret matu izkrišanu šampūns, 200 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

LONG4HAIR By Oceanic pret matu izkrišanu šampūns, 200 ml

LBIOTIKA˙
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
8.39 €
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Šampūns stiprina vājus un trauslus matus un novērš to izkrišanu, kas saistīts ar hormonālām un ģenētiskām izmaiņām, nogurumu, stresu, nepareizu uzturu un vides faktoriem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šampūns stiprina vājus un trauslus matus un aizsargā pret matu izkrišanu, ko izraisa hormonālas un ģenētiskas izmaiņas, nogurums, stress, nepilnvērtīgs uzturs vai vides faktori.
Šampūns satur tetraksidilu - inovatīvu aktīvo vielu kompleksu, kas baro matu saknes un aizsargā pret matu izkrišanu, stimulējot mikrocirkulāciju. Alantoīns nomierina kairinājumu un jutīgo galvas ādu. Šampūns manāmi uzlabo matu stāvokli, samazina lūšanu, piešķir matiem dzīvīgumu un spīdumu.

PĒTĪJUMĀ APSTIPRINĀTA DROŠĪBA:

  • SAMAZINA MATU Izkrišanu par 76%,
  • STIPRINA MATU par 86%,
  • SAMAZINA MATU LŪŠANU par 86%,
  • PIEŠĶIR MATIEM 86% spīdumu
  • SAMAZINA GALVAS ĀDAS KAIRINĀJUMU PAR 86%.
    *Pašnovērtējuma tests, ko veikusi neatkarīga pētniecības laboratorija 30 cilvēkiem pēc 5-6 nedēļu lietošanas.
product
01059708 LONG4HAIR By Oceanic pret matu izkrišanu šampūns, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/7d/40/fce5315bb7bf8fd0a26ab43a550f.png InStock 8.39 EUR 11.99 <p>Šampūns stiprina vājus un trauslus matus un aizsargā pret matu izkrišanu, ko izraisa hormonālas un ģenētiskas izmaiņas, nogurums, stress, nepilnvērtīgs uzturs vai vides faktori.<br />Šampūns satur tetraksidilu - inovatīvu aktīvo vielu kompleksu, kas baro matu saknes un aizsargā pret matu izkrišanu, stimulējot mikrocirkulāciju. Alantoīns nomierina kairinājumu un jutīgo galvas ādu. Šampūns manāmi uzlabo matu stāvokli, samazina lūšanu, piešķir matiem dzīvīgumu un spīdumu.</p> <p><strong>PĒTĪJUMĀ APSTIPRINĀTA DROŠĪBA:</strong></p> <ul><li>SAMAZINA MATU Izkrišanu par 76%,</li> <li>STIPRINA MATU par 86%,</li> <li>SAMAZINA MATU LŪŠANU par 86%,</li> <li>PIEŠĶIR MATIEM 86% spīdumu</li> <li>SAMAZINA GALVAS ĀDAS KAIRINĀJUMU PAR 86%.<br />*Pašnovērtējuma tests, ko veikusi neatkarīga pētniecības laboratorija 30 cilvēkiem pēc 5-6 nedēļu lietošanas.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Matu veidošanas un aizsarglīdzekļi