LONG4HAIR By Oceanic matu augšanai serums, 70 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

LONG4HAIR By Oceanic matu augšanai serums, 70 ml

LBIOTIKA˙
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
8.75 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
LONG4HAIR augšanu stimulējošais serums intensīvi stimulē matu augšanu un novērš matu izkrišanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Spuraini, vāji mati? Ar LONG4HAIR BY OCEANIC matu augšanas serumu jūs aizmirsīsiet par šo problēmu! Serums satur ekskluzīvo Tetraksidila kompleksu, kas stiprina matu integritāti ar galvas ādu un baro matu folikulus.
LONG4HAIR BY OCEANIC matu augšanu veicinošā seruma iedarbība:
Produkta formulu raksturo inovatīvs komplekss "Tetraxidylum", kas, pateicoties lielākai aktīvo vielu koncentrācijai, efektīvi stimulē mikrocirkulāciju, atdzīvina un baro matu folikulus, kā arī stiprina matu integritāti ar galvas ādu. Serums LONG4HAIR BY OCEANIC veicina matu augšanu un aizsargā pret matu izkrišanu. Līdzeklis pagarina matu augšanas fāzi, samazina lūšanu, stiprina, piešķir apjomu un veselīgu izskatu. Alantoīns sniedz nomierinošu efektu, kas ir svarīgi jutīgai galvas ādai.

LONG4HAIR BY OCEANIC matu augšanu veicinošs serums paredzēts lietošanai pie matu izkrišanas. Piemērots vīriešiem un sievietēm.

product
01059706 LONG4HAIR By Oceanic matu augšanai serums, 70 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/26/79/90cc547a5d0d85512332e106ce1d.png InStock 8.75 EUR 14.59 <p>Spuraini, vāji mati? Ar LONG4HAIR BY OCEANIC matu augšanas serumu jūs aizmirsīsiet par šo problēmu! Serums satur ekskluzīvo Tetraksidila kompleksu, kas stiprina matu integritāti ar galvas ādu un baro matu folikulus.<br />LONG4HAIR BY OCEANIC matu augšanu veicinošā seruma iedarbība:<br />Produkta formulu raksturo inovatīvs komplekss "Tetraxidylum", kas, pateicoties lielākai aktīvo vielu koncentrācijai, efektīvi stimulē mikrocirkulāciju, atdzīvina un baro matu folikulus, kā arī stiprina matu integritāti ar galvas ādu. Serums LONG4HAIR BY OCEANIC veicina matu augšanu un aizsargā pret matu izkrišanu. Līdzeklis pagarina matu augšanas fāzi, samazina lūšanu, stiprina, piešķir apjomu un veselīgu izskatu. Alantoīns sniedz nomierinošu efektu, kas ir svarīgi jutīgai galvas ādai.</p> <p>LONG4HAIR BY OCEANIC matu augšanu veicinošs serums paredzēts lietošanai pie matu izkrišanas. Piemērots vīriešiem un sievietēm.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Pret matu izkrišanu