LIVOL Multi Kids (ķiršu garša) košļājamās tabletes, 60 gab.

LIVOL Multi Kids (ķiršu garša) košļājamās tabletes, 60 gab.

ORKLA HEALTH A/S
Derīguma termiņš: 2025-03-30
Vitamīni ar ķiršu garšu – garšīga 19 vitamīnu un minerālvielu kombinācija uztura bagātināšanai no Skandināvijas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Imunitātei

Vitamīni D un C palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību.

Smadzeņu darbībai

Pantotēnskābe palīdz uzturēt garīgās darbaspējas, vitamīni C, B6 un B12 veicina normālas psiholoģiskās funkcijas, bet cinks un dzelzs – normālas kognitīvās (izziņas) funkcijas.

Redzei

Vitamīns A un cinks palīdz uzturēt normālu redzi.

Zobiem un kauliem

Vitamīns D palīdz uzturēt zobu un kaulu veselību.

Asinsradei

Folāti palīdz nodrošināt šūnu dalīšanās procesu.Vitamīni B6 un B12, dzelzs veicina sarkano asinsķermenīšu normālu veidošanos. Dzelzs veicina hemoglobīna normālu veidošanos.

Nervu sistēmai

Vitamīni B6 un B12 veicina normālu nervu sistēmas darbību.

Ir svarīgi ievērot veselīgu dzīvesveidu un lietot pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Papildu informācija par produktu
product
1129057 LIVOL Multi Kids (ķiršu garša) košļājamās tabletes, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a7/d8/3c69c910b412e2716bcf19ff00eb.png InStock 10 EUR 15.39 <p style="text-align:justify;"><strong>Imunitātei</strong></p> <p style="text-align:justify;">Vitamīni D un C palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Smadzeņu darbībai</strong></p> <p style="text-align:justify;">Pantotēnskābe palīdz uzturēt garīgās darbaspējas, vitamīni C, B6 un B12 veicina normālas psiholoģiskās funkcijas, bet cinks un dzelzs – normālas kognitīvās (izziņas) funkcijas.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Redzei</strong></p> <p style="text-align:justify;">Vitamīns A un cinks palīdz uzturēt normālu redzi.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Zobiem un kauliem</strong></p> <p style="text-align:justify;">Vitamīns D palīdz uzturēt zobu un kaulu veselību.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Asinsradei</strong></p> <p style="text-align:justify;">Folāti palīdz nodrošināt šūnu dalīšanās procesu.Vitamīni B6 un B12, dzelzs veicina sarkano asinsķermenīšu normālu veidošanos. Dzelzs veicina hemoglobīna normālu veidošanos.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Nervu sistēmai</strong></p> <p style="text-align:justify;">Vitamīni B6 un B12 veicina normālu nervu sistēmas darbību.</p> <p style="text-align:justify;">Ir svarīgi ievērot veselīgu dzīvesveidu un lietot pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Vitamīni un minerālvielas bērniem