LIVOL Multi Family (Visai ģimenei) tabletes, 90 gab.

LIVOL Multi Family (Visai ģimenei) tabletes, 90 gab.

ORKLA HEALTH A/S
Kopā
12.95 €
Derīguma termiņš: 2025-04-30
LIVOL MULTI - 22 vērtīgu vitamīnu un minerālvielu kombinācija uztura papildināšanai pieaugšajiem un bērniem no 11 gadu vecuma.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

LIVOL MULTI - 22 vērtīgu vitamīnu un minerālvielu kombinācija uztura papildināšanai pieaugšajiem un bērniem no 11 gadu vecuma. EC tehnoloģija Livol produktu ražošanā tiek izmantota inovatīva EC (enteric coating) tehnoloģija. Tabletes tiek pārklātas ar īpašu slāni, kas pasargā no saskares ar kuņģa skābi. Tas garantē produkta efektivitāti, jo nodrošina maksimālu vitamīnu, minerālvielu uzsūkšanos un iedarbību. Ir svarīgi ievērot veselīgu dzīvesveidu un rūpēties par sabalansētu uzturu.

Papildu informācija par produktu
product
1129070 LIVOL Multi Family (Visai ģimenei) tabletes, 90 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d7/d6/1e7aff3a1901e0fea36925527ce7.png InStock 12.95 EUR 21.59 <p style="text-align:justify;">LIVOL MULTI - 22 vērtīgu vitamīnu un minerālvielu kombinācija uztura papildināšanai pieaugšajiem un bērniem no 11 gadu vecuma. EC tehnoloģija Livol produktu ražošanā tiek izmantota inovatīva EC (enteric coating) tehnoloģija. Tabletes tiek pārklātas ar īpašu slāni, kas pasargā no saskares ar kuņģa skābi. Tas garantē produkta efektivitāti, jo nodrošina maksimālu vitamīnu, minerālvielu uzsūkšanos un iedarbību. Ir svarīgi ievērot veselīgu dzīvesveidu un rūpēties par sabalansētu uzturu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Multivitamīni