LIVEO Intime kapsulas, 14 gab.

LIVEO Intime kapsulas, 14 gab.

SAGITUS SIA
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Pienskābās baktērijas saturošs komplekss sievietēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

LIVEO intime ir pienskābo baktēriju celmus Lactobacillus reuteri (RC-14®) un Lactobacillus rhamnosus (GR-1®) saturošs komplekss kapsulās sievietēm. Katra LIVEO intime kapsula satur vismaz 2 miljardus kolonijas veidojošās vienības (KVV) Lactobacillus reuteri RC-14® un Lactobacillus rhamnosus GR-1®.

Lactobacillus reuteri un Lactobacillus rhamnosus baktēriju sugas ir dabiski maksts iemītnieki. Liveo intime sastāvā esošās pienskābās baktērijas Lactobacillus reuteri (RC-14®) un Lactobacillus rhamnosus (GR-1®) pēc norīšanas iziet cauri kuņģa zarnu traktam un no anālās atveres apvidus migrē uz maksti. Liveo intime lietošana palielina dabisko pienskābo baktēriju daudzumu makstī.

LIVEO intime īpašā ražošanas tehnoloģija nodrošina, ka kapsula pilnībā izšķīst tikai tievajās zarnās sārmainā vidē - tādējādi pasargājot baktērijas no kuņģa skābes un žults nelabvēlīgās ietekmes.

Papildu informācija par produktu
product
19110637 LIVEO Intime kapsulas, 14 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9a/5a/1b13dd244d724503be661208c969.png InStock 10.49 EUR 14.99 <p style="text-align:justify;">LIVEO intime ir pienskābo baktēriju celmus Lactobacillus reuteri (RC-14®) un Lactobacillus rhamnosus (GR-1®) saturošs komplekss kapsulās sievietēm. Katra LIVEO intime kapsula satur vismaz 2 miljardus kolonijas veidojošās vienības (KVV) Lactobacillus reuteri RC-14® un Lactobacillus rhamnosus GR-1®.</p> <p style="text-align:justify;">Lactobacillus reuteri un Lactobacillus rhamnosus baktēriju sugas ir dabiski maksts iemītnieki. Liveo intime sastāvā esošās pienskābās baktērijas Lactobacillus reuteri (RC-14®) un Lactobacillus rhamnosus (GR-1®) pēc norīšanas iziet cauri kuņģa zarnu traktam un no anālās atveres apvidus migrē uz maksti. Liveo intime lietošana palielina dabisko pienskābo baktēriju daudzumu makstī.</p> <p style="text-align:justify;">LIVEO intime īpašā ražošanas tehnoloģija nodrošina, ka kapsula pilnībā izšķīst tikai tievajās zarnās sārmainā vidē - tādējādi pasargājot baktērijas no kuņģa skābes un žults nelabvēlīgās ietekmes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Sieviešu veselība/Maksts mikroflorai un mitrināšanai