LĪGA Vitamin C 20 % serums, 50 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

LĪGA Vitamin C 20 % serums, 50 ml

SALONS LĪGA SIA
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2025-11-30
C vitamīna serums stimulē dabīgā kolagēna veidošanos, mazina sīkās krunciņas un atjauno.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

C vitamīna serums stimulē dabīgā kolagēna veidošanos, mazina sīkās krunciņas un atjauno. Izlīdzina ādas toni un mazina brīvo radikāļu - gaisa piesārņojuma u.c., ietekmi uz ādas veselību. C vitamīns ir viens no spēcīgākajiem antioksidantiem, kas mitrina un uzlabo ūdens noturību šūnās, aizsargā no UVA un UVB stariem, kā arī dziedē. 

C vitamīna seruma formula C+E+F  (C vitamīns + E vitamīns + Ferulskābe) paredz, ka visas šīs serumā esošās aktīvās vielas mijiedarbībā pastiprina viena otras iedarbību, veicinot tūlītēju ādas toņa un vispārējā izskata uzlabošanos.

Nereti saņemam jautājumu, vai C vitamīna serums var padarīt ādu jutīgu, atrodoties saulē. Atbilde ir NĒ, jo patiesībā C vitamīna forma, kas iekapsulēta keramīdu apvalkā, ir viela, kas pretēji visiem zināmajam kosmētikā sastopamajam C vitamīnam nodrošina foto aizsardzību no saules. C vitamīna serumā esošie antioksidanti palīdz aizsargāt ādu no brīvajiem radikāļiem- gaisa piesārņojuma, auto izplūdes gāzēm, cigarešu dūmiem u.c. Ir zinātniski pierādīts, ka negatīvā saules ietekme uz ādu turpinās vēl vairākas stundas pēc uzturēšanās saules staros.

product
1143018 LĪGA Vitamin C 20 % serums, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2e/8f/9a41b72c1ef1d30cc40800666e29.png InStock 20.39 EUR 33.98 <p style="text-align:justify;">C vitamīna serums stimulē dabīgā kolagēna veidošanos, mazina sīkās krunciņas un atjauno. Izlīdzina ādas toni un mazina brīvo radikāļu - gaisa piesārņojuma u.c., ietekmi uz ādas veselību. C vitamīns ir viens no spēcīgākajiem antioksidantiem, kas mitrina un uzlabo ūdens noturību šūnās, aizsargā no UVA un UVB stariem, kā arī dziedē. </p> <p style="text-align:justify;">C vitamīna seruma formula C+E+F  (C vitamīns + E vitamīns + Ferulskābe) paredz, ka visas šīs serumā esošās aktīvās vielas mijiedarbībā pastiprina viena otras iedarbību, veicinot tūlītēju ādas toņa un vispārējā izskata uzlabošanos.</p> <p style="text-align:justify;">Nereti saņemam jautājumu, vai C vitamīna serums var padarīt ādu jutīgu, atrodoties saulē. Atbilde ir NĒ, jo patiesībā C vitamīna forma, kas iekapsulēta keramīdu apvalkā, ir viela, kas pretēji visiem zināmajam kosmētikā sastopamajam C vitamīnam nodrošina foto aizsardzību no saules. C vitamīna serumā esošie antioksidanti palīdz aizsargāt ādu no brīvajiem radikāļiem- gaisa piesārņojuma, auto izplūdes gāzēm, cigarešu dūmiem u.c. Ir zinātniski pierādīts, ka negatīvā saules ietekme uz ādu turpinās vēl vairākas stundas pēc uzturēšanās saules staros.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi