LĪGA Rejuvenating Dual Phase serums, 50 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

LĪGA Rejuvenating Dual Phase serums, 50 ml

SALONS LĪGA SIA
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
22.24 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Divfāžu serums ar bakuči eļļu un astaksantīnu intensīvai anti age terapijai mājas skaistuma rituālos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Divfāžu serums ar bakuči eļļu un astaksantīnu intensīvai anti age terapijai mājas skaistuma rituālos. Serums ar ļoti spēcīgu antioksidatīvu un ādas fotonovecošanos mazinošu iedarbību. Astaksantīns ir izteikti sarkans karotinoīdu antioksidants. Tas tiek iegūts no aļģēm, kur savu aktīvo iedarbību dabā pierāda pavisam tieši, jo astaksantīnu saturošas aļģes ir barības avots garnelēm un lašiem, kas tieši no astaksantīna iegūst oranžīgu un rozā nokrāsu Astaksantīnam piemīt UV bloķējošas īpašības, kas palīdz pasargāt ādu no saules radītiem bojājumiem. Tā kā astaksantīns var neitralizēt vairākus brīvos radikāļus vienlaikus, tas jo īpaši efektīvi pasargā ādu no oksidēšanās, iekaisuma procesiem un bojājumiem. Bakučiols ir ekstrakts, kas iegūts no babči auga lapām un sēklām. Tas ir 10 0% organisks retinola aizstājējs, taču bakučiols piemērots lietošanai pat jutīgas ādas kopšanā, jo, atšķirībā no retinola, tas nav kairinošs.

Seruma sastāvā iekļauts arī aļģu esktrakts, kas atjauno metabolisma procesus šūnās, baro, palēnina dehidratāciju. Rabarberu ekstrakts ādas mirdzuma atjaunošanai un iekaisumu mazināšanai/ novēršanai. Irbenes ekstrakts pigmentācijas un iekasumu mazināšanai/ novēršanai. Olīvu skvalāns un betaīns intensīvai ādas mitrināšanai, īpaši vieglas konsistences sacha inka un čia sēklu eļļas, kas iedarbojas mitrinoši un aizsargā ādas barjerslāni.

SERUMA KONSISTENCE: viegla, mitrinoša, zīdaina.

SERUMA AROMĀTS: vasara, liepu ziedi (*100 % dabīgs liepu ziedu absolūts).

product
1143021 LĪGA Rejuvenating Dual Phase serums, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ed/69/097a7f4435584793363817b35039.png InStock 22.24 EUR 37.07 <p style="text-align:justify;">Divfāžu serums ar bakuči eļļu un astaksantīnu intensīvai anti age terapijai mājas skaistuma rituālos. Serums ar ļoti spēcīgu antioksidatīvu un ādas fotonovecošanos mazinošu iedarbību. Astaksantīns ir izteikti sarkans karotinoīdu antioksidants. Tas tiek iegūts no aļģēm, kur savu aktīvo iedarbību dabā pierāda pavisam tieši, jo astaksantīnu saturošas aļģes ir barības avots garnelēm un lašiem, kas tieši no astaksantīna iegūst oranžīgu un rozā nokrāsu Astaksantīnam piemīt UV bloķējošas īpašības, kas palīdz pasargāt ādu no saules radītiem bojājumiem. Tā kā astaksantīns var neitralizēt vairākus brīvos radikāļus vienlaikus, tas jo īpaši efektīvi pasargā ādu no oksidēšanās, iekaisuma procesiem un bojājumiem. Bakučiols ir ekstrakts, kas iegūts no babči auga lapām un sēklām. Tas ir 10 0% organisks retinola aizstājējs, taču bakučiols piemērots lietošanai pat jutīgas ādas kopšanā, jo, atšķirībā no retinola, tas nav kairinošs.</p> <p style="text-align:justify;">Seruma sastāvā iekļauts arī aļģu esktrakts, kas atjauno metabolisma procesus šūnās, baro, palēnina dehidratāciju. Rabarberu ekstrakts ādas mirdzuma atjaunošanai un iekaisumu mazināšanai/ novēršanai. Irbenes ekstrakts pigmentācijas un iekasumu mazināšanai/ novēršanai. Olīvu skvalāns un betaīns intensīvai ādas mitrināšanai, īpaši vieglas konsistences sacha inka un čia sēklu eļļas, kas iedarbojas mitrinoši un aizsargā ādas barjerslāni.</p> <p style="text-align:justify;">SERUMA KONSISTENCE: viegla, mitrinoša, zīdaina.</p> <p style="text-align:justify;">SERUMA AROMĀTS: vasara, liepu ziedi (*100 % dabīgs liepu ziedu absolūts).</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi