LĪGA Mango lūpu balzams, 7 g
5.0 5 (1 atsauksme)

LĪGA Mango lūpu balzams, 7 g

SALONS LĪGA SIA
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
3.70 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Barojošs lūpu balzams Mango ir dabīgs lūpu balzams ar mango aromātu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Barojošs lūpu balzams Mango ir dabīgs lūpu balzams ar mango aromātu, rīcineļļu, šī sviestu, kakao sviestu, E vitamīnu un bišu vasku - rūpēm par labsajūtu un lielisku izskatu ikdienā. Piemērots lietošanai gan sievietei, gan vīrietim, kā arī bērniem. Pieejami arī citu aromātu lūpu balzami - vasaras garšas - zemeņu, saldi piesātīnāts plūmju, augļu, kā arī kaņepju lūpu balzams.

Lūpu balzams Mango, tāpat kā visa Līga Nature SPA kosmētika,  ir mikrobioloģiski testēts, lai nodrošinātu drošu tā lietošanu visu uz iepakojuma norādīto lietošanas laiku. Mūsu vērtības ir kvalitāte un rūpība. Mēs nodrošinām, ka pircējs saņem tikko gatavotu dabīgu kosmētiku tieši no ražotnes.

product
1143029 LĪGA Mango lūpu balzams, 7 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/92/88/368d0c2036f2088dbd7bd6b87f0f.png InStock 3.7 EUR 6.17 <p style="text-align:justify;">Barojošs lūpu balzams Mango ir dabīgs lūpu balzams ar mango aromātu, rīcineļļu, šī sviestu, kakao sviestu, E vitamīnu un bišu vasku - rūpēm par labsajūtu un lielisku izskatu ikdienā. Piemērots lietošanai gan sievietei, gan vīrietim, kā arī bērniem. Pieejami arī citu aromātu lūpu balzami - vasaras garšas - zemeņu, saldi piesātīnāts plūmju, augļu, kā arī kaņepju lūpu balzams.</p> <p style="text-align:justify;">Lūpu balzams Mango, tāpat kā visa Līga Nature SPA kosmētika,  ir mikrobioloģiski testēts, lai nodrošinātu drošu tā lietošanu visu uz iepakojuma norādīto lietošanas laiku. Mūsu vērtības ir kvalitāte un rūpība. Mēs nodrošinām, ka pircējs saņem tikko gatavotu dabīgu kosmētiku tieši no ražotnes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Lūpu kopšana