LĪGA Hyaluronic acid with Pentavitin serums, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

LĪGA Hyaluronic acid with Pentavitin serums, 50 ml

SALONS LĪGA SIA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
16.58 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Hialuronskābes serums intensīvi mitrina, mazina esošās mīmikas krunciņas un novērš jaunu krunciņu rašanos, piesaistot ūdeni ādas šūnām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Hialuronskābes serums un tajā esošā divu dažādu molekulu lielumu hialuronskābe ir viens no spēcīgākajiem faktoriem ādas jaunības un skaistuma saglabāšanā. Hialuronskābes serums intensīvi mitrina, mazina esošās mīmikas krunciņas un novērš jaunu krunciņu rašanos, piesaistot ūdeni ādas šūnām. Hialuronskābes serums uzlabots ar mūsdienīgu, efektīvu un dabīgu aktīvo vielu komponenti Pentavitīnu.

Pentavitīns ir 100 % dabīgs augu izcelsmes karbohidrātu komplekss, kas nodrošina tūlītēju, dziļu mitrināšanu 72 stundu garumā. Tas lieliski savienojas ar ādas virsmas slāņiem un nav viegli nomazgājams, bloķējot mitrumu kā magnēts. Tas arī stiprina ādas dabiskās aizsargspējas un novērš turpmāku dehidratāciju. Serumu spēcina Latvijā iegūti, sertificēti sarkanā āboliņa, biškrēsliņa un ceļmallapas ekstrakti, kam piemīt mitrinoša, atjaunojoša un nomierinoša iedarbība.

product
1143020 LĪGA Hyaluronic acid with Pentavitin serums, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4f/27/dfb25249419c74c7762d37597acf.png InStock 16.58 EUR 23.68 <p style="text-align:justify;">Hialuronskābes serums un tajā esošā divu dažādu molekulu lielumu hialuronskābe ir viens no spēcīgākajiem faktoriem ādas jaunības un skaistuma saglabāšanā. Hialuronskābes serums intensīvi mitrina, mazina esošās mīmikas krunciņas un novērš jaunu krunciņu rašanos, piesaistot ūdeni ādas šūnām. Hialuronskābes serums uzlabots ar mūsdienīgu, efektīvu un dabīgu aktīvo vielu komponenti Pentavitīnu.</p> <p style="text-align:justify;">Pentavitīns ir 100 % dabīgs augu izcelsmes karbohidrātu komplekss, kas nodrošina tūlītēju, dziļu mitrināšanu 72 stundu garumā. Tas lieliski savienojas ar ādas virsmas slāņiem un nav viegli nomazgājams, bloķējot mitrumu kā magnēts. Tas arī stiprina ādas dabiskās aizsargspējas un novērš turpmāku dehidratāciju. Serumu spēcina Latvijā iegūti, sertificēti sarkanā āboliņa, biškrēsliņa un ceļmallapas ekstrakti, kam piemīt mitrinoša, atjaunojoša un nomierinoša iedarbība.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi