LĪGA ar Kliņģerītes ekstraktu nomierinošs sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

LĪGA ar Kliņģerītes ekstraktu nomierinošs sejas krēms, 50 ml

SALONS LĪGA SIA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Piemērots jutīgas, sakairinātas sejas ādas kopšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Nomierinošs sejas krēms jutīgai ādai ar kliņģerītes ekstraktu. Pieaugot vispārējai ādas jutībai dzīvesveida, uztura un gaisa piesārņojuma dēļ, jutīgas ādas kopšanai esam izstrādājuši īpašu formulu, kuras pamatā ir olīvu skvalāns, makadāmijas eļļa un lazdu riekstu eļļa. Nomierinošs sejas krēms satur arī bisabololu, pantenolu un augu ekstraktus, kas mazina kairinājumu, nomierina, baro, mitrina un mīkstina ādu, uzlabo tās aizsargfunkcijas, palēninot novecošanos.

Nomierinošs sejas krēms ar kliņģerītes ekstraktu, tāpat kā visa Līga Nature SPA kosmētika,  ir mikrobioloģiski testēts, lai nodrošinātu drošu tā lietošanu visu uz iepakojuma norādīto lietošanas laiku. Mūsu vērtības ir kvalitāte un rūpība. Mēs nodrošinām, ka pircējs saņem tikko gatavotu dabīgu kosmētiku tieši no ražotnes.

product
1143014 LĪGA ar Kliņģerītes ekstraktu nomierinošs sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b6/ea/0bcb391aeab98fe436a61304a55f.png InStock 14.83 EUR 24.71 <p style="text-align:justify;">Nomierinošs sejas krēms jutīgai ādai ar kliņģerītes ekstraktu. Pieaugot vispārējai ādas jutībai dzīvesveida, uztura un gaisa piesārņojuma dēļ, jutīgas ādas kopšanai esam izstrādājuši īpašu formulu, kuras pamatā ir olīvu skvalāns, makadāmijas eļļa un lazdu riekstu eļļa. Nomierinošs sejas krēms satur arī bisabololu, pantenolu un augu ekstraktus, kas mazina kairinājumu, nomierina, baro, mitrina un mīkstina ādu, uzlabo tās aizsargfunkcijas, palēninot novecošanos.</p> <p style="text-align:justify;">Nomierinošs sejas krēms ar kliņģerītes ekstraktu, tāpat kā visa Līga Nature SPA kosmētika,  ir mikrobioloģiski testēts, lai nodrošinātu drošu tā lietošanu visu uz iepakojuma norādīto lietošanas laiku. Mūsu vērtības ir kvalitāte un rūpība. Mēs nodrošinām, ka pircējs saņem tikko gatavotu dabīgu kosmētiku tieši no ražotnes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi