L'BIOTICA Dermomask Night Active Mezoterapia sejas maska, 12 ml
0 0 (0 atsauksmes)

L'BIOTICA Dermomask Night Active Mezoterapia sejas maska, 12 ml

L BIOTICA SP.Z.O.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
1.74 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Dermomask Night Active ir intensīva pretnovecošanās terapijas līnija, kas izmanto uzlabotu nakts šūnu atjaunošanās ciklu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Uzreiz uzlabo ādas dabisko skaistumu. Greznas procedūras efekts kā skaistumkopšanas salonā.

Atjaunojošā maska ​​Night Active Mesotherapy satur 1,5 % Maturine®, kas stimulē I tipa kolagēna sintēzi, samazinot grumbu dziļumu un blīvumu. Redzami uzlabo ādas krāsu, tekstūru un mikroreljefu.

Pretgrumbu efektu pastiprina 1,5 % tīru ikru - grezns aminoskābju, lipīdu un vitamīnu kokteilis. Kaviāra ekstrakts uzlabo ādas tvirtumu un elastību, atjauno ādas tvirtumu un mitrināšanu.

Orhidejas cēlā būtība padara procedūru greznu, āda kļūst samtaini gluda un mirdzoša.

product
1129507 L'BIOTICA Dermomask Night Active Mezoterapia sejas maska, 12 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f0/54/b72b49e503e824d55f8b01ec19eb.png InStock 1.74 EUR 2.49 <p style="text-align:justify;">Uzreiz uzlabo ādas dabisko skaistumu. Greznas procedūras efekts kā skaistumkopšanas salonā.</p> <p style="text-align:justify;">Atjaunojošā maska ​​Night Active Mesotherapy satur 1,5 % Maturine®, kas stimulē I tipa kolagēna sintēzi, samazinot grumbu dziļumu un blīvumu. Redzami uzlabo ādas krāsu, tekstūru un mikroreljefu.</p> <p style="text-align:justify;">Pretgrumbu efektu pastiprina 1,5 % tīru ikru - grezns aminoskābju, lipīdu un vitamīnu kokteilis. Kaviāra ekstrakts uzlabo ādas tvirtumu un elastību, atjauno ādas tvirtumu un mitrināšanu.</p> <p style="text-align:justify;">Orhidejas cēlā būtība padara procedūru greznu, āda kļūst samtaini gluda un mirdzoša.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Maskas