LAUMA MEDICAL XL elastīgā pēcoperāciju josta mugurai , 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

LAUMA MEDICAL XL elastīgā pēcoperāciju josta mugurai , 1 gab.

LAUMA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
21.33 €
Derīguma termiņš: 2029-03-30
Elastīgā pēcoperāciju josta mugurai paredzēta lietošanai pēc mugurkaula operācijām vai traumām (izņemot iegurņa vai krūšu-kakla rajonu), mugurkaula nestabilitātes vai skriemeļu nobīdes.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Elastīgā pēcoperāciju josta mugurai paredzēta lietošanai pēc mugurkaula operācijām vai traumām (izņemot iegurņa vai krūšu-kakla rajonu), mugurkaula nestabilitātes vai skriemeļu nobīdes. Jostu izmanto arī kā palīglīdzekli osteohondrozes, radikulīta vai neiraļģijas gadījumā. Josta palīdz noturēt pareizu stāju un izvairīties no piespiedu pozas ko izraisa dažādas patoloģijas. Papildus stabilitātei jostas mugurējā daļā novietoti četri ieliktņi, palīdzot noturēt muguras asi un samazinot kustības jostas rajonā.

Īpašā jostas konstrukcija ļauj apvienot stabilitāti un komfortu, izmantojot gaisu caurlaidošus un vieglus materiālus, kas nodrošina vajadzīgo efektu un ir patīkami nēsāšanā.

Lauma Medical ir viens no lielākajiem medicīnas izstrādājumu ražotājiem Baltijas valstīs. To sortimentā ir augstas kvalitātes austās elastīgās saites ar augstu stiepjamības pakāpi, elastīgās jostas, locītavu pārsēji, kompresijas izstrādājumi, kā arī izstrādājumi sievietēm pirms un pēcdzemdību periodā. Izstrādājumu ražošanā izmanto tikai sertificētus un kvalitatīvus materiālus, galvenokārt dabīgo kokvilnu un vilnu.

product
1104292 LAUMA MEDICAL XL elastīgā pēcoperāciju josta mugurai , 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b2/c2/e4e58fa79f59d66daa1319606ac3.png InStock 21.33 EUR 21.33 <p style="text-align:justify;">Elastīgā pēcoperāciju josta mugurai paredzēta lietošanai pēc mugurkaula operācijām vai traumām (izņemot iegurņa vai krūšu-kakla rajonu), mugurkaula nestabilitātes vai skriemeļu nobīdes. Jostu izmanto arī kā palīglīdzekli osteohondrozes, radikulīta vai neiraļģijas gadījumā. Josta palīdz noturēt pareizu stāju un izvairīties no piespiedu pozas ko izraisa dažādas patoloģijas. Papildus stabilitātei jostas mugurējā daļā novietoti četri ieliktņi, palīdzot noturēt muguras asi un samazinot kustības jostas rajonā.</p> <p style="text-align:justify;">Īpašā jostas konstrukcija ļauj apvienot stabilitāti un komfortu, izmantojot gaisu caurlaidošus un vieglus materiālus, kas nodrošina vajadzīgo efektu un ir patīkami nēsāšanā.<br /><br />Lauma Medical ir viens no lielākajiem medicīnas izstrādājumu ražotājiem Baltijas valstīs. To sortimentā ir augstas kvalitātes austās elastīgās saites ar augstu stiepjamības pakāpi, elastīgās jostas, locītavu pārsēji, kompresijas izstrādājumi, kā arī izstrādājumi sievietēm pirms un pēcdzemdību periodā. Izstrādājumu ražošanā izmanto tikai sertificētus un kvalitatīvus materiālus, galvenokārt dabīgo kokvilnu un vilnu.</p> <p style="text-align:justify;"><img src="/upload/content/106-izmeri-aptiekam-sutie-ar-skicem-1.jpg" alt="" width="864" height="410" /></p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Elastīgās saites, jostas, teipi