LAUMA MEDICAL (bēšas), izmērs 2D, II klase, pāris kompresijas garās zeķes, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

LAUMA MEDICAL (bēšas), izmērs 2D, II klase, pāris kompresijas garās zeķes, 1 gab.

LAUMA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2028-10-30
Medicīnskās kompresijas garās zeķes ar gumiju un pirkstu daļu, II klase, mod. AG309, bēšas, izm. 2D
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

II kompresijas klasi lieto pie izteiktas vēnu mazspējas,kāju zemādas varikozas vēnu paplašināšanās, novērojami bieži kāju pietūkumi, sāpes ikros un pēdās pēc statiskās slodzes, krampju sāpes kāju ikros naktī, daudz asinsvadu zvaigznītes, pēc ķirurģiskas iejaukšanās vai pēc skleroterapijas. Kompresijas trikotāža – ir viens no galvenajiem līdzekļiem vēnu varikozes slimību profilaksei un ārstēšanai un neatņemams komponents pēc ķirurģiskas ārstēšanas un skleroterapijas.

Kas ir kompresijas trikotāža?

Kompresijas trikotāža – ir viens no galvenajiem līdzekļiem vēnu varikozes slimību profilaksei un ārstēšanai un neatņemams komponents pēc ķirurģiskas ārstēšanas un skleroterapijas.

Izstrādājumu ārstniecības darbības mehānisms balstīts uz izrēķinātu un dozēto spiedienu uz venozām sienām. Isās zeķes, pusgarās zeķes un zeķubikses rada papildus karkasu, kas balsta vēnas un pasargā tās no pārmērīgas stiepšanās. Spiediens uz vēnām sašaurina to izplešanos.Tas palielina venozo asiņu aizplūdes ātrumu un novērš asins trombu veidošanos.

Mīksto audu kompresija (saspiešana) aizsargā kājas no pietūkuma, noguruma un muskuļu sāpēm. Vēnu sieniņu saspiešana uztur vēnu vārstus un neļauj asinīm „sastāvēties vienā vietā”.


Spiediena sadalījums
Viens no faktoriem, kas nodrošina medicīnisko efektivitāti kompresijas izstrādājumiem ir to fizioloģiskais spiediena sadalījums: 100% - virs potītes, 70% -apakšstilba līmenī, 40% - gurnu apvidū. Šāds graduēts spiediens nodrošina vienmērīgu spiediena samazināšanos sākot ar potītes apvidu, kur ir maksimālais spiediens, virzoties uz gurniem, tādā veidā stimulējot asins plūsmu uz sirdi.

product
1144632 LAUMA MEDICAL (bēšas), izmērs 2D, II klase, pāris kompresijas garās zeķes, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/09/15/807c8e8ca428f4360ee6975a30ed.png InStock 22.74 EUR 34.99 <p><strong>II kompresijas</strong> klasi lieto pie izteiktas vēnu mazspējas,kāju zemādas varikozas vēnu paplašināšanās, novērojami bieži kāju pietūkumi, sāpes ikros un pēdās pēc statiskās slodzes, krampju sāpes kāju ikros naktī, daudz asinsvadu zvaigznītes, pēc ķirurģiskas iejaukšanās vai pēc skleroterapijas. Kompresijas trikotāža – ir viens no galvenajiem līdzekļiem vēnu varikozes slimību profilaksei un ārstēšanai un neatņemams komponents pēc ķirurģiskas ārstēšanas un skleroterapijas.</p> <p><strong>Kas ir kompresijas trikotāža?</strong> <br /><br />Kompresijas trikotāža – ir viens no galvenajiem līdzekļiem vēnu varikozes slimību profilaksei un ārstēšanai un neatņemams komponents pēc ķirurģiskas ārstēšanas un skleroterapijas.<br /><br />Izstrādājumu ārstniecības darbības mehānisms balstīts uz izrēķinātu un dozēto spiedienu uz venozām sienām. Isās zeķes, pusgarās zeķes un zeķubikses rada papildus karkasu, kas balsta vēnas un pasargā tās no pārmērīgas stiepšanās. Spiediens uz vēnām sašaurina to izplešanos.Tas palielina venozo asiņu aizplūdes ātrumu un novērš asins trombu veidošanos.<br /><br />Mīksto audu kompresija (saspiešana) aizsargā kājas no pietūkuma, noguruma un muskuļu sāpēm. Vēnu sieniņu saspiešana uztur vēnu vārstus un neļauj asinīm „sastāvēties vienā vietā”.</p> <p><br />Spiediena sadalījums<br />Viens no faktoriem, kas nodrošina medicīnisko efektivitāti kompresijas izstrādājumiem ir to fizioloģiskais spiediena sadalījums: 100% - virs potītes, 70% -apakšstilba līmenī, 40% - gurnu apvidū. Šāds graduēts spiediens nodrošina vienmērīgu spiediena samazināšanos sākot ar potītes apvidu, kur ir maksimālais spiediens, virzoties uz gurniem, tādā veidā stimulējot asins plūsmu uz sirdi.</p> <p><img src="/upload/content/bla.jpg" alt="" width="560" height="560" /></p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Ortopēdiskās preces