LAMISIL 1 % krēms, 15 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

LAMISIL 1 % krēms, 15 g

NOVARTIS CONSUMER
Kopā
12.31 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Lamisil krēms ir pretsēnīšu līdzeklis un tas strādā iznīcinot sēnītes, kas izraisa ādas problēmas.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Lamisil krēms ir pretsēnīšu līdzeklis un tas strādā iznīcinot sēnītes, kas izraisa ādas problēmas. Lamisil krēmu lieto šādos gadījumos: atlēta pēda (tinea pedis), cirkšņu cirpējēde (tinea cruris), rumpja cirpējēde* (tinea corporis), ādas kandidoze (intertriginozais dermatīts jeb sviedrene), Pityriasis (tinea) versicolor* (daudzkrāsainā ēde). Lamisil krēmam ir ilgstoša darbība.

Papildu informācija par produktu
product
112227 LAMISIL 1 % krēms, 15 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e8/92/a41d02138f4da0d8b7ccc810300e.png InStock 12.31 EUR 12.31 <p style="text-align:justify;">Lamisil krēms ir pretsēnīšu līdzeklis un tas strādā iznīcinot sēnītes, kas izraisa ādas problēmas. Lamisil krēmu lieto šādos gadījumos: atlēta pēda (tinea pedis), cirkšņu cirpējēde (tinea cruris), rumpja cirpējēde* (tinea corporis), ādas kandidoze (intertriginozais dermatīts jeb sviedrene), Pityriasis (tinea) versicolor* (daudzkrāsainā ēde). Lamisil krēmam ir ilgstoša darbība.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības/Ādas sēnīte