LADY ANION Pantiliner ikdienas ieliktnīši, 24 gab.

LADY ANION Pantiliner ikdienas ieliktnīši, 24 gab.

PERFECT CARE DISTRIBUTION SRL
5.0 5 (3 atsauksmes)
Kopā
3.97 €
Derīguma termiņš: 2026-11-25
Lady ANION higiēniskās ieliktnīši ar ekoloģisku kokvilnu un anjonu josliņu ir sertificēts saskaņā ar Oeko-Tex® 100 vispārēji atzītu ekoloģijas standartu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ikdienas lietošanai. Ar ekoloģisku kokvilnas slāni. Sastāvā ir anjonu josliņa. Gaisa caurlaidīgi. Iesaka ginekologi.
Lady ANION higiēniskās ieliktnīši ar ekoloģisku kokvilnu un anjonu josliņu ir sertificēts saskaņā ar Oeko-Tex® 100 vispārēji atzītu ekoloģijas standartu.

  •  Maiga virsma – nodrošina ērtuma sajūtu.
  • Augsta uzsūkšanas spēja – virsma ilgu laiku ir sausa.
  • Nekairina ādu, nav veselībai kaitīgo formaldehīdu un smago metālu.
  • Izgatavoti no dabiski noārdāmiem organiskiem polimēriem.
  • Iepakojums – hermētisks un unikāls, nodrošina augstu sterilitātes pakāpi. Katrs iepakojums ar atkārtoti izmantojamu alumīnija folijas uzlīmi.
product
19111365 LADY ANION Pantiliner ikdienas ieliktnīši, 24 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2e/ab/a3985f93cdf5470e54ef7cdf73e3.png InStock 3.97 EUR 3.97 <p>Ikdienas lietošanai. Ar ekoloģisku kokvilnas slāni. Sastāvā ir anjonu josliņa. Gaisa caurlaidīgi. Iesaka ginekologi.<br />Lady ANION higiēniskās ieliktnīši ar ekoloģisku kokvilnu un anjonu josliņu ir sertificēts saskaņā ar Oeko-Tex® 100 vispārēji atzītu ekoloģijas standartu.</p> <ul><li style="text-align:justify;"> Maiga virsma – nodrošina ērtuma sajūtu.</li> <li style="text-align:justify;">Augsta uzsūkšanas spēja – virsma ilgu laiku ir sausa.</li> <li style="text-align:justify;">Nekairina ādu, nav veselībai kaitīgo formaldehīdu un smago metālu.</li> <li style="text-align:justify;">Izgatavoti no dabiski noārdāmiem organiskiem polimēriem.</li> <li style="text-align:justify;">Iepakojums – hermētisks un unikāls, nodrošina augstu sterilitātes pakāpi. Katrs iepakojums ar atkārtoti izmantojamu alumīnija folijas uzlīmi.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Sievietēm/Paketes