LADY ANION Active higiēniskās paketes, 15 gab.
5.0 5 (2 atsauksmes)

LADY ANION Active higiēniskās paketes, 15 gab.

1 NEWBRIDGE CLOSE
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2027-02-20
Higiēniskās paketes lietošanai vāju menstruāciju laikā vai tad, ja ir daudz izdalījumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Lietošanai vāju menstruāciju laikā vai tad, ja ir daudz izdalījumu. Ar ekoloģisku kokvilnas slāni. Sastāvā ir anjonu josliņa. Gaisa caurlaidīgi. Iesaka ginekologi. Lady ANION higiēniskās paketes ar ekoloģisku kokvilnu un anjonu josliņu ir sertificēts saskaņā ar Oeko-Tex 100 vispārēji atzītu ekoloģijas standartu.

  • Maiga virsma – nodrošina ērtuma sajūtu.
  • Augsta uzsūkšanas spēja – virsma ilgu laiku ir sausa.
  • Nekairina ādu, nav veselībai kaitīgo formaldehīdu un smago metālu.
  • Izgatavoti no dabiski noārdāmiem organiskiem polimēriem.
  • Iepakojums – hermētisks un unikāls, nodrošina augstu sterilitātes pakāpi. Katrs iepakojums ar atkārtoti izmantojamu alumīnija folijas uzlīmi.
product
1129067 LADY ANION Active higiēniskās paketes, 15 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4b/92/88c031bbef73b7d4266f10d922ca.png InStock 2.58 EUR 3.97 <p style="text-align:justify;">Lietošanai vāju menstruāciju laikā vai tad, ja ir daudz izdalījumu. Ar ekoloģisku kokvilnas slāni. Sastāvā ir anjonu josliņa. Gaisa caurlaidīgi. Iesaka ginekologi. Lady ANION higiēniskās paketes ar ekoloģisku kokvilnu un anjonu josliņu ir sertificēts saskaņā ar Oeko-Tex 100 vispārēji atzītu ekoloģijas standartu.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Maiga virsma – nodrošina ērtuma sajūtu.</li> <li style="text-align:justify;">Augsta uzsūkšanas spēja – virsma ilgu laiku ir sausa.</li> <li style="text-align:justify;">Nekairina ādu, nav veselībai kaitīgo formaldehīdu un smago metālu.</li> <li style="text-align:justify;">Izgatavoti no dabiski noārdāmiem organiskiem polimēriem.</li> <li style="text-align:justify;">Iepakojums – hermētisks un unikāls, nodrošina augstu sterilitātes pakāpi. Katrs iepakojums ar atkārtoti izmantojamu alumīnija folijas uzlīmi.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Sievietēm/Paketes