LABRAINS ResistAGE Night Restoration Architect sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

LABRAINS ResistAGE Night Restoration Architect sejas krēms, 50 ml

LABRAINS SIA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
59.32 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Night Restoration Architect nakts krēms sejas ādas aizsargspējas atjaunošanai. Intensīvai novecošanās pazīmju novēršanai un mazināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dziļas iedarbības krēms izstrādāts, lai intensīvi barotu un atjaunotu sejas un dekoltē zonas ādu pēc apkārtējās vides un piesārņojuma kaitīgās iedarbības. Sastāvdaļu kombinācija, kas ietver Ruiša pūķgalvi un hialuronskābes, miegā stimulēs jūsu ādas dabisko atjaunošanos, veicinās kolagēna sintēzi un aizsargās ādas barjerfunkciju.

Klīniski pierādīts:

  • samazina ādas pigmentācijas plankumus līdz 40%;
  • padara ādu mirdzošu un gludu;
  • nodrošina nevainojamu mitruma līdzsvaru;
  • veicina šūnu atjaunošanos līdz 15%;
  • nodrošina labu ādas barjerfunkcijas aizsardzību, stimulējot keramīdu veidošanos;
  • palēnina novecošanās procesu un samazina krunciņas;
  • aktivizē ādas šūnu atjaunošanos;
  • pastiprina ādas dabisko aizsardzību.
product
1129492 LABRAINS ResistAGE Night Restoration Architect sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/95/09/ff48b2f89df7d164913000f7c7a4.png InStock 59.32 EUR 98.87 <p style="text-align:justify;">Dziļas iedarbības krēms izstrādāts, lai intensīvi barotu un atjaunotu sejas un dekoltē zonas ādu pēc apkārtējās vides un piesārņojuma kaitīgās iedarbības. Sastāvdaļu kombinācija, kas ietver Ruiša pūķgalvi un hialuronskābes, miegā stimulēs jūsu ādas dabisko atjaunošanos, veicinās kolagēna sintēzi un aizsargās ādas barjerfunkciju.<br /><br />Klīniski pierādīts:</p> <ul><li style="text-align:justify;">samazina ādas pigmentācijas plankumus līdz 40%;</li> <li style="text-align:justify;">padara ādu mirdzošu un gludu;</li> <li style="text-align:justify;">nodrošina nevainojamu mitruma līdzsvaru;</li> <li style="text-align:justify;">veicina šūnu atjaunošanos līdz 15%;</li> <li style="text-align:justify;">nodrošina labu ādas barjerfunkcijas aizsardzību, stimulējot keramīdu veidošanos;</li> <li style="text-align:justify;">palēnina novecošanās procesu un samazina krunciņas;</li> <li style="text-align:justify;">aktivizē ādas šūnu atjaunošanos;</li> <li style="text-align:justify;">pastiprina ādas dabisko aizsardzību.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi