LABRAINS Resistage ABC sejas krēms, 50 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

LABRAINS Resistage ABC sejas krēms, 50 ml

ITLA
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
55.61 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Krēms lieliski mitrina ādu, darbojas kā fiziska barjera, kas atstaro zilo gaismu, novēršot epidermas struktūras bojājumus, un mazina pilsētvides radītā piesārņojuma ietekmi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Krēms lieliski mitrina ādu, darbojas kā fiziska barjera, kas atstaro zilo gaismu, novēršot epidermas struktūras bojājumus, un mazina pilsētvides radītā piesārņojuma ietekmi. Tā sastāvs ir iedarbīgu aktīvo vielu pārpilns – tas ir bagātināts ar antioksidantiem, piemēram, aveņu ketonu, kas nodrošina ādas mikrobiomas līdzsvaru un aizsardzību, kadiķa cilmes šūnu ekstraktu kombinācijā ar eļļu kompleksu kā cīnītājiem pret pūtītēm, kas novērš to veidošanos un samazina redzamās ādas nepilnības – vai tās būtu problemātiskas ādas pazīmes, vai pārejošas, jauniešu ādai raksturīgas izpausmes.

Krēma sastāvā ir bakučiols (Bakuchiol), kas ir augu izcelsmes viela, dabiska un droša alternatīva retinolam jeb vitamīnam A un to var lietot arī jutīgas ādas gadījumā.

product
123436 LABRAINS Resistage ABC sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/97/2f/5696e0424629f972867e6f23ba5b.png InStock 55.61 EUR 92.69 <p>Krēms lieliski mitrina ādu, darbojas kā fiziska barjera, kas atstaro zilo gaismu, novēršot epidermas struktūras bojājumus, un mazina pilsētvides radītā piesārņojuma ietekmi. Tā sastāvs ir iedarbīgu aktīvo vielu pārpilns – tas ir bagātināts ar antioksidantiem, piemēram, aveņu ketonu, kas nodrošina ādas mikrobiomas līdzsvaru un aizsardzību, kadiķa cilmes šūnu ekstraktu kombinācijā ar eļļu kompleksu kā cīnītājiem pret pūtītēm, kas novērš to veidošanos un samazina redzamās ādas nepilnības – vai tās būtu problemātiskas ādas pazīmes, vai pārejošas, jauniešu ādai raksturīgas izpausmes.</p> <p>Krēma sastāvā ir bakučiols (Bakuchiol), kas ir augu izcelsmes viela, dabiska un droša alternatīva retinolam jeb vitamīnam A un to var lietot arī jutīgas ādas gadījumā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi