LABRAINS Dermatreat Skin Regenerating sejas krēms, 50 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

LABRAINS Dermatreat Skin Regenerating sejas krēms, 50 ml

LABRAINS SIA
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
38.39 €
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Nomierina, mitrina un aizsargā sausu, kairinātu, alerģisku ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Reģenerējošs krēms jutīgai un kairinātai ādai. Tā īpašais sastāvs ar pazeminātu pH un unikālu vielu kombināciju iedarbojas līdz epidermas dziļākajam slānim, veicina tajā esošo taukskābju un imūno reakciju līdzsvaru un nodrošina vajadzīgo mitruma līmeni, tādejādi palīdzot ādai dabiski un ātri atjaunoties līdz pat epidermas augšējam slānim. Efektīvi samazina sausumu, plēkšņošanos, blāvumu un citas kairinātas ādas pazīmes.

Krēms stiprina ādas barjerfunkciju, uzlabo tās izskatu, mazina apsārtumu un sausumu. Piemērots ādai ar pazeminātu lipīdu, īpaši keramīdu slāni, ko ietekmē pilsētvides piesārņojums, sadzīves ķīmija, paaugstināts stress vai ādas slimības, piemēram, dermatīts, rozācija, ekzēma.

Regulāri lietojot krēmu saskaņā ar instrukciju, tā sastāvdaļas palīdz atjaunot un izlīdzināt ādas dabisko toni, elastīgumu un veicina kolagēna sintēzi.

product
123432 LABRAINS Dermatreat Skin Regenerating sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6d/22/34abc3a32a82d7dc0bcba1981007.png InStock 38.39 EUR 63.99 <p>Reģenerējošs krēms jutīgai un kairinātai ādai. Tā īpašais sastāvs ar pazeminātu pH un unikālu vielu kombināciju iedarbojas līdz epidermas dziļākajam slānim, veicina tajā esošo taukskābju un imūno reakciju līdzsvaru un nodrošina vajadzīgo mitruma līmeni, tādejādi palīdzot ādai dabiski un ātri atjaunoties līdz pat epidermas augšējam slānim. Efektīvi samazina sausumu, plēkšņošanos, blāvumu un citas kairinātas ādas pazīmes.<br /><br />Krēms stiprina ādas barjerfunkciju, uzlabo tās izskatu, mazina apsārtumu un sausumu. Piemērots ādai ar pazeminātu lipīdu, īpaši keramīdu slāni, ko ietekmē pilsētvides piesārņojums, sadzīves ķīmija, paaugstināts stress vai ādas slimības, piemēram, dermatīts, rozācija, ekzēma.<br /><br />Regulāri lietojot krēmu saskaņā ar instrukciju, tā sastāvdaļas palīdz atjaunot un izlīdzināt ādas dabisko toni, elastīgumu un veicina kolagēna sintēzi.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi