LABRAINS CleanSea micelārais ūdens, 250 ml
5.0 5 (4 atsauksmes)

LABRAINS CleanSea micelārais ūdens, 250 ml

LABRAINS SIA
5.0 5 (4 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Viegls, atsvaidzinošs micelārais ūdens, kas efektīvi notīra dienas laikā uz ādas sakrājušos netīrumus un noņem dekoratīvo kosmētiku.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Viegls, atsvaidzinošs micelārais ūdens, kas noņem dekoratīvo kosmētiku. Satur betaīna un Lactobacillus ferment kompleksu, kas dziļi mitrina ādu un aizkavē nevēlamu mikroorganismu augšanu un ādas fotonovecošanos. Nerada lipīgu sajūtu.Viegls, atsvaidzinošs micelārais ūdens, kas noņem dekoratīvo kosmētiku. Satur betaīna un Lactobacillus ferment kompleksu, kas dziļi mitrina ādu un aizkavē nevēlamu mikroorganismu augšanu un ādas fotonovecošanos. Nerada lipīgu sajūtu.

Lietojot regulāri:

  • noņem netīrumus un neaizsprosto poras;
  • līdzsvaro ādas pH līmeni un uzlabo tās aizsargbarjeru;
  • atsvaidzina, mitrina ādu un mazina taukaino spīdumu.
product
1129484 LABRAINS CleanSea micelārais ūdens, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d5/67/a170d63fbb8aa56e7bcac0ae6c51.png InStock 16.79 EUR 27.99 <p style="text-align:justify;">Viegls, atsvaidzinošs micelārais ūdens, kas noņem dekoratīvo kosmētiku. Satur betaīna un Lactobacillus ferment kompleksu, kas dziļi mitrina ādu un aizkavē nevēlamu mikroorganismu augšanu un ādas fotonovecošanos. Nerada lipīgu sajūtu.Viegls, atsvaidzinošs micelārais ūdens, kas noņem dekoratīvo kosmētiku. Satur betaīna un Lactobacillus ferment kompleksu, kas dziļi mitrina ādu un aizkavē nevēlamu mikroorganismu augšanu un ādas fotonovecošanos. Nerada lipīgu sajūtu.</p> <p style="text-align:justify;">Lietojot regulāri:</p> <ul><li style="text-align:justify;">noņem netīrumus un neaizsprosto poras;</li> <li style="text-align:justify;">līdzsvaro ādas pH līmeni un uzlabo tās aizsargbarjeru;</li> <li style="text-align:justify;">atsvaidzina, mitrina ādu un mazina taukaino spīdumu.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana