LABO Man Hair Loss 5 Patents ampulas, 14 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

LABO Man Hair Loss 5 Patents ampulas, 14 gab.

LABO INTERNATIONAL SRL
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
44.79 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Ampulas pret matu izkrišanu vīriešiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

JAUNA FORMULA PRET MATU IZKRIŠANU, UZLABOTA AR TRANSDERMĀLU TEHNOLOĢIJU:

Labo Hair Loss 5 Patents - aktuāla dermokosmētika, kas palīdz apturēt matu izkrišanu, neitralizējot dažādus cēloņus un palīdzot nostiprināt matu vārpstu uz galvas ādas. Labo matu izkrišanas 5 patenti sastāv no 5 aktīvo molekulu kompleksiem, un tos aizsargā 5 Šveices patenti:

  1. Komplekss pret matu izkrišanu (hidroksiprolīns, asparagīnskābe, fermentatīvais aktivators) ar taurīnu: tas stiprina matu folikulu membrānas un palīdz novērst priekšlaicīgu matu vārpstas atdalīšanos.
  2. Pretnovecošanās komplekss galvas ādai un matiem (Pentapeptide-28, hidrolizēts sojas proteīns, Myrtus Communis ekstrakts, Teprenone): Palīdz novērst matu sistēmas novecošanās cēloņus, pagarinot matu folikulu funkcionalitāti.
  3. Galvas ādas un matu folikulu cilmes šūnu aizsardzības komplekss (Pentapeptide-31, Digitata hidrolizētu zirņu un brūnaļģu ekstrakts): tas palīdz uzturēt galvas ādas rezerves šūnas labā stāvoklī, kas ir būtisks matu folikulu veselībai un dzīvībai.
  4. Matu folikulu salu komplekss (glikogēns, prolīns, hidrolizēts lupīnu proteīns, glutamamidoetilindols, baikalīns): tas veicina matu folikulu salām (multifolikulāras vienības) piederošo folikulu trofismu, lai mazinātu matu izkrišanu. 5. Transdermālā tehnoloģija: zāļu formā tiek izmantota ekskluzīva sistēma, kuras pamatā ir 3 pastiprinātāji (pentilēns, decilēns un kaprililglikols) un zemas molekulmasas sastāvdaļas, kas veicina to absorbciju caur īpaši bieziem galvas ādas slāņiem, palīdzot samazināt matu izkrišanu.
  5. Transdermāla Tehnoloģija ekskluzīva formula, kuras pamatā ir 3 stimulatori (Pentilēns, Decilēns un Kaprililglikols) ar nelielu molekulāru sastāvdaļu masu, lai veicinātu to absorbciju caur īpaši biezām galvas ādas kārtām, palīdzot samazināt matu izkrišanu.
product
1038772 LABO Man Hair Loss 5 Patents ampulas, 14 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f7/8e/9a7793be87bd6ba548eacfcbe20a.png InStock 44.79 EUR 63.99 <p style="text-align:justify;">JAUNA FORMULA PRET MATU IZKRIŠANU, UZLABOTA AR TRANSDERMĀLU TEHNOLOĢIJU:</p> <p style="text-align:justify;">Labo Hair Loss 5 Patents - aktuāla dermokosmētika, kas palīdz apturēt matu izkrišanu, neitralizējot dažādus cēloņus un palīdzot nostiprināt matu vārpstu uz galvas ādas. Labo matu izkrišanas 5 patenti sastāv no 5 aktīvo molekulu kompleksiem, un tos aizsargā 5 Šveices patenti:</p> <ol><li style="text-align:justify;">Komplekss pret matu izkrišanu (hidroksiprolīns, asparagīnskābe, fermentatīvais aktivators) ar taurīnu: tas stiprina matu folikulu membrānas un palīdz novērst priekšlaicīgu matu vārpstas atdalīšanos.</li> <li style="text-align:justify;">Pretnovecošanās komplekss galvas ādai un matiem (Pentapeptide-28, hidrolizēts sojas proteīns, Myrtus Communis ekstrakts, Teprenone): Palīdz novērst matu sistēmas novecošanās cēloņus, pagarinot matu folikulu funkcionalitāti.</li> <li style="text-align:justify;">Galvas ādas un matu folikulu cilmes šūnu aizsardzības komplekss (Pentapeptide-31, Digitata hidrolizētu zirņu un brūnaļģu ekstrakts): tas palīdz uzturēt galvas ādas rezerves šūnas labā stāvoklī, kas ir būtisks matu folikulu veselībai un dzīvībai.</li> <li style="text-align:justify;">Matu folikulu salu komplekss (glikogēns, prolīns, hidrolizēts lupīnu proteīns, glutamamidoetilindols, baikalīns): tas veicina matu folikulu salām (multifolikulāras vienības) piederošo folikulu trofismu, lai mazinātu matu izkrišanu. 5. Transdermālā tehnoloģija: zāļu formā tiek izmantota ekskluzīva sistēma, kuras pamatā ir 3 pastiprinātāji (pentilēns, decilēns un kaprililglikols) un zemas molekulmasas sastāvdaļas, kas veicina to absorbciju caur īpaši bieziem galvas ādas slāņiem, palīdzot samazināt matu izkrišanu.</li> <li style="text-align:justify;">Transdermāla Tehnoloģija ekskluzīva formula, kuras pamatā ir 3 stimulatori (Pentilēns, Decilēns un Kaprililglikols) ar nelielu molekulāru sastāvdaļu masu, lai veicinātu to absorbciju caur īpaši biezām galvas ādas kārtām, palīdzot samazināt matu izkrišanu.</li> </ol> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Serumi, losjoni un matu eļļas