LA ROCHE-POSAY Toleriane Dermallergo Night sejas krēms, 40 ml

LA ROCHE-POSAY Toleriane Dermallergo Night sejas krēms, 40 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
5.0 5 (9 atsauksmes)
Kopā
23.09 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
La Roche Posay Toleriane Dermallergo nakts mitrinātājs ir īpaši izstrādāts jutīgai, reaktīvai ādai, kurai ir nosliece uz sausumu, sasprindzinājumu, apsārtumu, niezi vai dedzināšanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

La Roche Posay Toleriane Dermallergo nakts mitrinātājs ir īpaši izstrādāts jutīgai, reaktīvai ādai, kurai ir nosliece uz sausumu, sasprindzinājumu, apsārtumu, niezi vai dedzināšanu. Ir pierādīts, ka formula nomierina, mitrina un desensibilizē ādu nakti no nakts. Piemērots ādai, kurai ir tendence uz alerģijām.

Paaugstinātas jutības, reaktīvai vai nepanesošai ādai.
Klīniski pierādīts, ka tas samazina ādas jutīgumu nakti no nakts.
Samazina ādas sasprindzinājumu un apsārtuma izskatu.

Bagātināts ar neirosenzīnu, niacinamīdu, karnozīnu un A vitamīnu, kā arī nomierinošu termālo ūdeni, lai palīdzētu ādai uzlabot tās dabisko barjeru un uzreiz nomierinātu kairinātu ādu.

DERMATOLOĢISKI PĀRBAUDTS

Toleriane ir izturējis stingras dermatoloģiskas pārbaudes, lai nodrošinātu, ka tas ir piemērots lietošanai pat visjutīgākajai ādai. .

MINIMĀLĀ HIPOALERĢĒNISKĀ FORMULA

Minimālisma formula satur labāko no mūsu darbiem, kas paredzēti jutīgai ādai un visām tās vajadzībām. Tas ir arī hipoalerģisks.

product
10120475 LA ROCHE-POSAY Toleriane Dermallergo Night sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/24/9e/b113cb8efdecf7b806306d6f0506.png InStock 23.09 EUR 32.99 <p>La Roche Posay Toleriane Dermallergo nakts mitrinātājs ir īpaši izstrādāts jutīgai, reaktīvai ādai, kurai ir nosliece uz sausumu, sasprindzinājumu, apsārtumu, niezi vai dedzināšanu. Ir pierādīts, ka formula nomierina, mitrina un desensibilizē ādu nakti no nakts. Piemērots ādai, kurai ir tendence uz alerģijām.</p> <p>Paaugstinātas jutības, reaktīvai vai nepanesošai ādai.<br />Klīniski pierādīts, ka tas samazina ādas jutīgumu nakti no nakts.<br />Samazina ādas sasprindzinājumu un apsārtuma izskatu.</p> <p>Bagātināts ar neirosenzīnu, niacinamīdu, karnozīnu un A vitamīnu, kā arī nomierinošu termālo ūdeni, lai palīdzētu ādai uzlabot tās dabisko barjeru un uzreiz nomierinātu kairinātu ādu.</p> <p><strong>DERMATOLOĢISKI PĀRBAUDTS</strong></p> <p>Toleriane ir izturējis stingras dermatoloģiskas pārbaudes, lai nodrošinātu, ka tas ir piemērots lietošanai pat visjutīgākajai ādai. .</p> <p><strong>MINIMĀLĀ HIPOALERĢĒNISKĀ FORMULA</strong></p> <p>Minimālisma formula satur labāko no mūsu darbiem, kas paredzēti jutīgai ādai un visām tās vajadzībām. Tas ir arī hipoalerģisks.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi