LA ROCHE-POSAY Toleriane Dermallergo krēms, 40 ml

LA ROCHE-POSAY Toleriane Dermallergo krēms, 40 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
5.0 5 (9 atsauksmes)
Kopā
23.79 €
Derīguma termiņš: 2027-01-30
Sejas mitrinātājs īpaši jutīgai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

La Roche-Posay labākais sejas mitrinātājs normālai un sausai, īpaši jutīgai, reaģējošai un uz alerģijām pakļautai ādai (atjaunots variants - iepriekš Toleriane Ultra), lai sniegtu jaunu pretapsārtuma un recidīvu novēršanu, lai sniegtu vairāk nekā tikai atjaunināšanu un nomierināšanu.
Šis īpaši nomierinošais sejas krēms, īpaši minimālistisks ikdienas mitrinātājs, palīdz atjaunot ādas aizsargājošo mitruma barjeru un līdzsvarot mikrobiomu. Tas nekavējoties nomierina un atvieglo kairinātu ādu, ir klīniski pierādīts, ka tas samazina ādas jutīgumu katru dienu.
Šis mitrinātājs nodrošina 24 stundu mitrināšanu jutīgai, reaktīvai ādai, kas ir pakļauta sausumam, sasprindzinājumam, apsārtumam, niezei vai dedzināšanai. Krēms būs piemērots tiem, kam ir tendence uz alerģiskām reakcijām. Krēms ir izveidots bez sastāvdaļām, kas var izraisīt kairinājumu, piemēram, konservantiem, parabēniem, smaržvielām vai sausinošā spirta. Šī formula ir vislabāk piemērota normālai un sausai ādai, pateicoties tās atjaunojošajai un aizsargājošajai krēma tekstūrai. Produkta novatoriskais iepakojums aizsargā pret piesārņojumu, oksidēšanos, izžuvušiem atlikumiem un atkritumiem.

product
1129514 LA ROCHE-POSAY Toleriane Dermallergo krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e4/d1/aa1927edaa87b003ff89d07227fb.png InStock 23.79 EUR 33.99 <p style="text-align:justify;">La Roche-Posay labākais sejas mitrinātājs normālai un sausai, īpaši jutīgai, reaģējošai un uz alerģijām pakļautai ādai (atjaunots variants - iepriekš Toleriane Ultra), lai sniegtu jaunu pretapsārtuma un recidīvu novēršanu, lai sniegtu vairāk nekā tikai atjaunināšanu un nomierināšanu.<br />Šis īpaši nomierinošais sejas krēms, īpaši minimālistisks ikdienas mitrinātājs, palīdz atjaunot ādas aizsargājošo mitruma barjeru un līdzsvarot mikrobiomu. Tas nekavējoties nomierina un atvieglo kairinātu ādu, ir klīniski pierādīts, ka tas samazina ādas jutīgumu katru dienu.<br />Šis mitrinātājs nodrošina 24 stundu mitrināšanu jutīgai, reaktīvai ādai, kas ir pakļauta sausumam, sasprindzinājumam, apsārtumam, niezei vai dedzināšanai. Krēms būs piemērots tiem, kam ir tendence uz alerģiskām reakcijām. Krēms ir izveidots bez sastāvdaļām, kas var izraisīt kairinājumu, piemēram, konservantiem, parabēniem, smaržvielām vai sausinošā spirta. Šī formula ir vislabāk piemērota normālai un sausai ādai, pateicoties tās atjaunojošajai un aizsargājošajai krēma tekstūrai. Produkta novatoriskais iepakojums aizsargā pret piesārņojumu, oksidēšanos, izžuvušiem atlikumiem un atkritumiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi