LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin C Light sejas krēms, 40 ml
0 0 (0 atsauksmes)

LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin C Light sejas krēms, 40 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
27.65 €
Derīguma termiņš: 2027-01-30
Šis C vitamīna sejas krēms ir ikdienas mitrinātājs, kas palīdz redzami piepildīt un padarīt ādu gaišāku, kā arī samazina smalko līniju un grumbu parādīšanos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šis C vitamīna sejas krēms ir ikdienas mitrinātājs, kas palīdz redzami piepildīt un padarīt ādu gaišāku, kā arī samazina smalko līniju un grumbu parādīšanos. Šī vieglā un mitrinošā formula ar tīru c vitamīnu un fragmentētu hialuronskābi palīdz uzlabot ādas tvirtumu.

  • C vitamīna krēms redzami piepilda ādu
  • Mitrina, lai aizpildītu grumbas uz ādas virsmas
  • Padara sejas krāsu vienmērīgāku un samazina redzamo apsārtumu
  • Ātri iesūcas, viegla tekstūra, kas pielāgota normālai un kombinētai ādai
product
1164303 LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin C Light sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2d/e1/103dfbeb511a09dde67a36116799.png InStock 27.65 EUR 46.09 <p>Šis C vitamīna sejas krēms ir ikdienas mitrinātājs, kas palīdz redzami piepildīt un padarīt ādu gaišāku, kā arī samazina smalko līniju un grumbu parādīšanos. Šī vieglā un mitrinošā formula ar tīru c vitamīnu un fragmentētu hialuronskābi palīdz uzlabot ādas tvirtumu.</p> <ul><li>C vitamīna krēms redzami piepilda ādu</li> <li>Mitrina, lai aizpildītu grumbas uz ādas virsmas</li> <li>Padara sejas krāsu vienmērīgāku un samazina redzamo apsārtumu</li> <li>Ātri iesūcas, viegla tekstūra, kas pielāgota normālai un kombinētai ādai</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi