LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin C krēms ādai ap acīm, 15 ml

LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin C krēms ādai ap acīm, 15 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Šis pretnovecošanās C vitamīna acu krēms ir ikdienas mitrinātājs acu kontūrai, kas palīdz redzami stiprināt ādu un palīdz manāmi samazināt vārnu kājiņu grumbu parādīšanos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šis pretnovecošanās C vitamīna acu krēms ir ikdienas mitrinātājs acu kontūrai, kas palīdz redzami stiprināt ādu un palīdz manāmi samazināt vārnu kājiņu grumbu parādīšanos. Šis acu krēms ar tīru C vitamīnu un fragmentētu hialuronskābi uzlabo ādas tvirtumu.

  • C vitamīna acu krēms redzami piepilda ādu
  • Mitrina, lai aizpildītu grumbas uz ādas virsmas
  • Padara sejas krāsu vienmērīgāku un samazina redzamo apsārtumu
  • Netaukaina, samtaina tekstūra, kas pielāgota jutīgajai acu zonai
product
1164306 LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin C krēms ādai ap acīm, 15 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/7e/3d/7d8f1eb676dfed1e2598620037f1.png OutOfStock 22.43 EUR 37.39 <p>Šis pretnovecošanās C vitamīna acu krēms ir ikdienas mitrinātājs acu kontūrai, kas palīdz redzami stiprināt ādu un palīdz manāmi samazināt vārnu kājiņu grumbu parādīšanos. Šis acu krēms ar tīru C vitamīnu un fragmentētu hialuronskābi uzlabo ādas tvirtumu.</p> <ul><li>C vitamīna acu krēms redzami piepilda ādu</li> <li>Mitrina, lai aizpildītu grumbas uz ādas virsmas</li> <li>Padara sejas krāsu vienmērīgāku un samazina redzamo apsārtumu</li> <li>Netaukaina, samtaina tekstūra, kas pielāgota jutīgajai acu zonai</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Ādas kopšana ap acīm