LA ROCHE-POSAY Lipikar Lait losjons, 400 ml

LA ROCHE-POSAY Lipikar Lait losjons, 400 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
5.0 5 (3 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Lipīdus papildinošais ķermeņa pieniņš ikdienas lietošanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

LIPIKAR Lait lipīdus papildinošais ķermeņa pieniņš ikdienas lietošanai nodrošina 48 stundu mitrināšanu, nomierina un pasargā pat visjutīgāko ādu. Piemērots visiem vecumiem - zīdaiņiem, bērniem, pieaugušajiem un senioriem. Tūlītējii iesūcas ādā, papildina to ar lipīdiem, tā stiprinot ādas aizsarbarjeru un sargājot no apkārtējās vides kairinātājiem.

Sastāvā:

  • Niacinamide (B3 vitamīns), kas palīdz atjaunot ādas aizsargbarjeru, mazināt savilkuma sajūtu un nomierināt sakairinātu ādu.
  • Karitē koka sviests intensīvai lipīdu slāņa papildināšanai, kā rezultātā āda atgūst elastību un komforta sajūtu.
  • “Cold” krēms aizsargbarjeras stiprināšanai un mitruma saglabāšanai.
  • Kairinājumu mazinošais un nomierinošais La Roche Posay termālais ūdens.

Ādas aizsargbarjera ir atjaunota un spēj veikt savu dabisko aizsargfunkciju. Lipikar Lait efektivitāte pierādīta gan zīdaiņiem, gan senioriem - tiem, kuru āda ir visjutīgākā.

product
1221803 LA ROCHE-POSAY Lipikar Lait losjons, 400 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c4/b4/df3f2a81bf1b57c1877a37bbd9a2.png InStock 22.09 EUR 22.09 <p style="text-align:justify;">LIPIKAR Lait lipīdus papildinošais ķermeņa pieniņš ikdienas lietošanai nodrošina 48 stundu mitrināšanu, nomierina un pasargā pat visjutīgāko ādu. Piemērots visiem vecumiem - zīdaiņiem, bērniem, pieaugušajiem un senioriem. Tūlītējii iesūcas ādā, papildina to ar lipīdiem, tā stiprinot ādas aizsarbarjeru un sargājot no apkārtējās vides kairinātājiem.</p> <p style="text-align:justify;">Sastāvā:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Niacinamide (B3 vitamīns), kas palīdz atjaunot ādas aizsargbarjeru, mazināt savilkuma sajūtu un nomierināt sakairinātu ādu.</li> <li>Karitē koka sviests intensīvai lipīdu slāņa papildināšanai, kā rezultātā āda atgūst elastību un komforta sajūtu.</li> <li>“Cold” krēms aizsargbarjeras stiprināšanai un mitruma saglabāšanai.</li> <li>Kairinājumu mazinošais un nomierinošais La Roche Posay termālais ūdens.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Ādas aizsargbarjera ir atjaunota un spēj veikt savu dabisko aizsargfunkciju. Lipikar Lait efektivitāte pierādīta gan zīdaiņiem, gan senioriem - tiem, kuru āda ir visjutīgākā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas