LA ROCHE-POSAY Lipikar Baume AP +M Light ķermeņa krēms , 400 ml

LA ROCHE-POSAY Lipikar Baume AP +M Light ķermeņa krēms , 400 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
23.08 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Mazina sausuma sajūtu, mīkstina raupju ādu un nodrošina 48 stundu mitrināšanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Klīniski pierādīts, ka šis trīskāršais ķermeņa krēms mitrinātājs (agrāk Lipikar Balm AP+) mazina sausuma sajūtu, mīkstina raupju ādu un nodrošina 48 stundu mitrināšanu. Tā trīskāršā iedarbība palīdz līdzsvarot ādas mikrobiomu, atjauno ādas aizsargbarjeru un papildina ādas lipīdus, lai nodrošinātu ikdienas atvieglojumu sausai ādai. Dermatologu pārbaudīts, šis ķermeņa krēms ir drošs visas ģimenes jutīgai ādai. Tas ir piemērots pacientiem, kuri tiek pakļauti ķīmijterapijai un starojumam*, palīdzot mitrināt un mierināt jutīgu ādu.

*Pacientiem, kuriem tiek veikta ķīmijterapija un starojums: nelietot uz bojātas ādas. Pirms lietošanas konsultējieties ar medicīnas speciālistu.

product
1195638 LA ROCHE-POSAY Lipikar Baume AP +M Light ķermeņa krēms , 400 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/56/4d/6a2c439f109213dd269c90277097.png InStock 23.08 EUR 32.97 <p>Klīniski pierādīts, ka šis trīskāršais ķermeņa krēms mitrinātājs (agrāk Lipikar Balm AP+) mazina sausuma sajūtu, mīkstina raupju ādu un nodrošina 48 stundu mitrināšanu. Tā trīskāršā iedarbība palīdz līdzsvarot ādas mikrobiomu, atjauno ādas aizsargbarjeru un papildina ādas lipīdus, lai nodrošinātu ikdienas atvieglojumu sausai ādai. Dermatologu pārbaudīts, šis ķermeņa krēms ir drošs visas ģimenes jutīgai ādai. Tas ir piemērots pacientiem, kuri tiek pakļauti ķīmijterapijai un starojumam*, palīdzot mitrināt un mierināt jutīgu ādu.</p> <p>*Pacientiem, kuriem tiek veikta ķīmijterapija un starojums: nelietot uz bojātas ādas. Pirms lietošanas konsultējieties ar medicīnas speciālistu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas