LA ROCHE-POSAY Hyalu B5 Anti Aging sejas krēms, 40 ml

LA ROCHE-POSAY Hyalu B5 Anti Aging sejas krēms, 40 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
5.0 5 (10 atsauksmes)
Kopā
22.43 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Hyalu B5 mitrinošs pretgrumbu sejas krēms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Jauna dermatoloģiska pretgrumbu kopšana, lai padarītu un atjaunotu ādu. Šis mitrinošais sejas krēms lieliski mitrina ādu un ir klīniski pierādīts, ka tas samazina grumbu parādīšanos. Šī unikālā formula apvieno divas tīras hialuronskābes un vitamīnu B5, lai nodrošinātu optimālu efektivitāti, vienlaikus krēms ir piemērots arī jutīgai ādai.

Ieguvumi
Āda jūtas reģenerēta un izskatās gluda. Dziļi mitrināta, āda nekavējoties atgūst savu tvirtumu. Grumbas izskatās izlīdzinātas un samazinātas.

PĒC 4 NEDĒĻĀM*

  • 75 % apgalvo, ka āda izskatās mirdzošāka
  • 76 % apgalvo, ka ādas krāsa izskatās vienmērīgāka
  • 78 % apgalvo, ka ādas tekstūra izskatās atjaunota
  • 84 % apgalvo, ka ādas krāsa izskatās svaigāka

*klīniskais pētījums ar 51 sievieti, pašvērtējums pēc 4 nedēļām.

product
1129252 LA ROCHE-POSAY Hyalu B5 Anti Aging sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/83/3f/6ce2c7ec9123c9214c5635982c92.png InStock 22.43 EUR 37.39 <p style="text-align:justify;">Jauna dermatoloģiska pretgrumbu kopšana, lai padarītu un atjaunotu ādu. Šis mitrinošais sejas krēms lieliski mitrina ādu un ir klīniski pierādīts, ka tas samazina grumbu parādīšanos. Šī unikālā formula apvieno divas tīras hialuronskābes un vitamīnu B5, lai nodrošinātu optimālu efektivitāti, vienlaikus krēms ir piemērots arī jutīgai ādai.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Ieguvumi</strong><br />Āda jūtas reģenerēta un izskatās gluda. Dziļi mitrināta, āda nekavējoties atgūst savu tvirtumu. Grumbas izskatās izlīdzinātas un samazinātas.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>PĒC 4 NEDĒĻĀM*</strong></p> <ul style="text-align:justify;"><li>75 % apgalvo, ka āda izskatās mirdzošāka</li> <li>76 % apgalvo, ka ādas krāsa izskatās vienmērīgāka</li> <li>78 % apgalvo, ka ādas tekstūra izskatās atjaunota</li> <li>84 % apgalvo, ka ādas krāsa izskatās svaigāka</li> </ul><p style="text-align:justify;">*klīniskais pētījums ar 51 sievieti, pašvērtējums pēc 4 nedēļām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi