LA ROCHE-POSAY Effaclar želeja, 200 ml

LA ROCHE-POSAY Effaclar želeja, 200 ml

LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE PHARMACEUTIQ
5.0 5 (3 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Purifying Foaming Gel Cleanser. Īpaši izstrādāta jutīgai, taukainai ādai ar noslieci uz pūtītēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Effaclar putojošā želeja - attīrīšanas līdzeklis, kas līdzsvaro ādas pH. Maigās formulas pH ir 5,5 - kas ir vidējais ādas virsmas pH, tāpēc netiek traucēts dabiskais ādas līdzsvars.

Divas Effaclar Foaming Gel Cleanser aktīvās sastāvdaļas ir ideāli piemērotas taukainai, pūtītēm raksturīgai ādai un darbojas kopā, lai samazinātu sebuma veidošanos, redzamu apsārtumu un kairinājumu.

  • Termiskais ūdens - tīrs dabīgs ūdens, kas bagāts ar minerālu mikroelementiem un nāk no reģiona. Bagāts ar selēnu, šis nomierinošais, pretiekaisuma ūdens nomierina kairinājumu un paātrina ādas atjaunošanos. Turklāt augsts termiskā ūdens silikātu saturs mīkstina, nomierina un aizsargā ādu.
  • Cinka PCA ir mikroelements ar pretiekaisuma, antibakteriālām un pretsēnīšu īpašībām, kas palīdz cīnīties pret pūtītes izraisošām baktērijām. Cinka PCA arī samazina sebuma ražošanu, kas samazina izlaušanās, pūtītes un melno punktu cēloņus, negraujot ādas barjeru.

https://www.youtube.com/watch?v=3RNji_ll18w

product
1128953 LA ROCHE-POSAY Effaclar želeja, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/89/11/48b212565d013125c0cc8cc98941.png InStock 12.59 EUR 20.99 <p style="text-align:justify;">Effaclar putojošā želeja - attīrīšanas līdzeklis, kas līdzsvaro ādas pH. Maigās formulas pH ir 5,5 - kas ir vidējais ādas virsmas pH, tāpēc netiek traucēts dabiskais ādas līdzsvars.</p> <p style="text-align:justify;">Divas Effaclar Foaming Gel Cleanser aktīvās sastāvdaļas ir ideāli piemērotas taukainai, pūtītēm raksturīgai ādai un darbojas kopā, lai samazinātu sebuma veidošanos, redzamu apsārtumu un kairinājumu.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Termiskais ūdens - tīrs dabīgs ūdens, kas bagāts ar minerālu mikroelementiem un nāk no reģiona. Bagāts ar selēnu, šis nomierinošais, pretiekaisuma ūdens nomierina kairinājumu un paātrina ādas atjaunošanos. Turklāt augsts termiskā ūdens silikātu saturs mīkstina, nomierina un aizsargā ādu.</li> <li style="text-align:justify;">Cinka PCA ir mikroelements ar pretiekaisuma, antibakteriālām un pretsēnīšu īpašībām, kas palīdz cīnīties pret pūtītes izraisošām baktērijām. Cinka PCA arī samazina sebuma ražošanu, kas samazina izlaušanās, pūtītes un melno punktu cēloņus, negraujot ādas barjeru.</li> </ul><p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=3RNji_ll18w">https://www.youtube.com/watch?v=3RNji_ll18w</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana